huno74 Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 mam taky problemik ked rano odomknem auto tak sa mi spusty zadny stierac asi 3 razy prebehne a zastavi sa asi v polke okna Citovat
twoolf Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 hledal bych zradu v kabeláži BSI, která občas ráda oxiduje. V dalším kroku bych mazal za někým, kdo má PP2000 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 kabel v pruchodce dveri VSECHNY vozy PSA na to trpi !!! Citovat
huno74 Odesláno 12. srpen 2014 Autor Odesláno 12. srpen 2014 cize v zadnych dverach v priechodke pozriet droty ale robi to len obcas rano Citovat
Kupca Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 To mě dělalo taky a přesně vím co tomu je . Nespíná ti doběhový spínací kontakt. Ramínko opatrně dolů, motor vydělat (bohužel se musí odvrtat nýty) a rozdělat převodovku, kde pod deklem jsou ty kontakty. Vyčistit, napružit, přimazat a je po problému. Pokud nemá BSI signál z doběhového kontaktu tak třikrát setře a zastaví kdekoliv. Mají to asi tak ošetřený, aby ten stěrač nejezdil porád. Citovat
vladosr Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Kupca je to sice pravda , ale pri zapinani stieraca , cize stierani,,,nie pri odomkynani auta.... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 jj...je to zoxidovanej kabelovej svazek...dělalo mi to při odemykání auta, a v pokročilým stádiu i při každém sešlápnutí na brzdu, nebo při dání směrovek si jezdil stěrač po kouskách neustále...dokonce když jsem dal výstražný, tak stěrač stíral v rytmu těch blinkrů Citovat
lacoceco Odesláno 13. srpen 2014 Odesláno 13. srpen 2014 pri odomknití auta sa prakticky dostane nejaké napätie na zadný mikrospínač, ono je tam trvale , kým nezamkneš auto , tým mikrospínačom otváraš piate dvere, v priechodke dverí sa ti to môže dostať na zväzok čo patrí stieraču a zázrak je na svete, pustí sa ti zadný stierač ..... skús tú priechodku prezrieť, lepšie povedané káble v nej , ja by som tipoval že tam bude chyba Citovat
hardhouse.trip Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Nj, to při odemykání, ale jak to že to dělalo i při tom sešlápnutí brzdy? A při těch výstražných? To je zase jinej svazek? Citovat
huno74 Odesláno 8. září 2014 Autor Odesláno 8. září 2014 no tak dneska som to pozeral v tej prechodke a droty neni su poskodene Citovat
lacoceco Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 no tak dneska som to pozeral v tej prechodke a droty neni su poskodene no, elektrika u pežotov je hotový zázrak, možno ukostrenie dákeho zväzku robí šarapatu Citovat
huno74 Odesláno 22. září 2014 Autor Odesláno 22. září 2014 no, elektrika u pežotov je hotový zázrak, možno ukostrenie dákeho zväzku robí šarapatu tak od vtedy mi to nespravilo tak moznoto bolo v tom Citovat
hardhouse.trip Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 Mě to už opravovali 2x...teď se sem tam jednou za měsíc dva stane, že když bouchnu dveřmi, tak se stěrač jednou setře... Citovat
Guest ph56 Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 me to delal dobehovej kontakt v servu sterace. kolem hridele tam casem natece. rozebrat vycistit naplnit bilou vazelinoua dalsi roky mam klid Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 Vzhledem k tomu, že mě to zase začíná blbnout, a půjdu za rok s tím už potřetí na opravu, tak uvažuju že nechám vyměnit celej svazek zadních dveří... Je tu někdo kdo to už měnil? Popř. jak dlouho to tak vydrželo, než to zase začalo blbnout? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 vede tim samym svazkem i hadicka na ostrikovace ??pokud jo jedina oprava je vytahnout hadicku mimo pruchodku - aby svazek mel moznost se kyvat Citovat
hardhouse.trip Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 Už mi to tak dělali několikrát...navíc se k tomu zapínání stěrače při brzdění samo rožíná a zase zhasíná prostřední brzdové světlo... A to že se potom bude svazek kývat, bude mít vliv na oxidaci kabelu? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Tak dnes mi mechanik oznámil, že tentokrát je svazek OK, a že to spíš dělá ta ovládací jednotka...tím myslel BSI, nebo nějakou jinou? Bo 13k se mi kvůli zadnímu stěrači dávat nechce... Odesláno z mého Vodafone 985N pomocí Tapatalk Citovat
vladosr Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 vymenit bsi je viac / lukrativnejsie /, ako vybrat kable z dveri , skontrolovat , opravit a dat nazad...... skontrolovat samotny motorcek, samy plast , vyskakujuce pliesky otrasom sa moze spojit trvale plus s aktivacnym kontaktom dobehu... ale , ak sa stabilne stierac spusta napr. z brzdami...tak je kabel stieraca urcite spojeny z brzdami.... uz je len otazne , kde ....ak to naozaj nie je v gumenej harmonike , ostava konektor , kde su tieto signali vedla seba .. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 (upraveno) spouští se stabilně s brzdami - podle délky stisku brzdového pedálu stěrač lítá sem a tam, a jakmile se brzda pustí, stěrač ani nedoběhne, a zůstane na tom místě, kde byl v okamžiku puštění brzd. pedálu... + stabilně se spustí při zmáčknutí tlačítka vyhřívání zadního skla... mechoš mi řekl něco v tom smyslu, že kontroloval "husí krky" a kabely jestli nejsou zoxidovaný a nic......zadní svazek je prej celej v pořádku... a jak se najde ten konektor? A to že se to takhle spouští, opravdu nemá vliv vadná BSI?...napadlo mně třeba zkusit jestli by pomohlo třeba na 2 hodiny odpojit baterku, a pokud ne tak zkusit to někde v servisu flashnout/nahrát novej software... Upraveno 4. listopad 2014 uživatelem hardhouse.trip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.