Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To mě dělalo taky a přesně vím co tomu je :D . Nespíná ti doběhový spínací kontakt. Ramínko opatrně dolů, motor vydělat (bohužel se musí odvrtat nýty) a rozdělat převodovku, kde pod deklem jsou ty kontakty. Vyčistit, napružit, přimazat a je po problému. Pokud nemá BSI signál z doběhového kontaktu tak třikrát setře a zastaví kdekoliv. Mají to asi tak ošetřený, aby ten stěrač nejezdil porád.

Odesláno

jj...je to zoxidovanej kabelovej svazek...dělalo mi to při odemykání auta, a v pokročilým stádiu i při každém sešlápnutí na brzdu, nebo při dání směrovek si jezdil stěrač po kouskách neustále...dokonce když jsem dal výstražný, tak stěrač stíral v rytmu těch blinkrů:roll:grr

Odesláno

pri odomknití auta sa prakticky dostane nejaké napätie na zadný mikrospínač, ono je tam trvale , kým nezamkneš auto , tým mikrospínačom otváraš piate dvere, v priechodke dverí sa ti to môže dostať na zväzok čo patrí stieraču a zázrak je na svete, pustí sa ti zadný stierač ..... skús tú priechodku prezrieť, lepšie povedané káble v nej , ja by som tipoval že tam bude chyba

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

no tak dneska som to pozeral v tej prechodke a droty neni su poskodene

no, elektrika u pežotov je hotový zázrak, možno ukostrenie dákeho zväzku robí šarapatu

Odesláno

no, elektrika u pežotov je hotový zázrak, možno ukostrenie dákeho zväzku robí šarapatu

tak  od vtedy mi to nespravilo   tak moznoto bolo v tom :D  

• O 2 týdny později...
Odesláno

me to delal dobehovej kontakt v servu sterace. kolem hridele tam casem natece. rozebrat vycistit naplnit bilou vazelinoua dalsi roky mam klid

Odesláno

Vzhledem k tomu, že mě to zase začíná blbnout, a půjdu za rok s tím už potřetí na opravu, tak uvažuju že nechám vyměnit celej svazek zadních dveří...

Je tu někdo kdo to už měnil? Popř. jak dlouho to tak vydrželo, než to zase začalo blbnout?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Už mi to tak dělali několikrát...navíc se k tomu zapínání stěrače při brzdění samo rožíná a zase zhasíná prostřední brzdové světlo... :grr

A to že se potom bude svazek kývat, bude mít vliv na oxidaci kabelu?  :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes mi mechanik oznámil, že tentokrát je svazek OK, a že to spíš dělá ta ovládací jednotka...tím myslel BSI, nebo nějakou jinou? Bo 13k se mi kvůli zadnímu stěrači dávat nechce...

Odesláno z mého Vodafone 985N pomocí Tapatalk

Odesláno

vymenit bsi je viac  / lukrativnejsie /, ako vybrat kable z dveri , skontrolovat , opravit a dat nazad......

skontrolovat samotny motorcek, samy plast , vyskakujuce pliesky otrasom sa moze spojit

trvale plus s aktivacnym kontaktom dobehu...

ale , ak sa stabilne stierac spusta napr. z brzdami...tak je kabel stieraca urcite spojeny z brzdami....

uz je len otazne , kde  ....ak to naozaj  nie je v gumenej harmonike , ostava konektor ,

kde su tieto signali vedla seba ..

Odesláno (upraveno)

spouští se stabilně s brzdami - podle délky stisku brzdového pedálu stěrač lítá sem a tam, a jakmile se brzda pustí, stěrač ani nedoběhne, a zůstane na tom místě, kde byl v okamžiku puštění brzd. pedálu... + stabilně se spustí při zmáčknutí tlačítka vyhřívání zadního skla...

mechoš mi řekl něco v tom smyslu, že kontroloval "husí krky" a kabely jestli nejsou zoxidovaný a nic......zadní svazek je prej celej v pořádku...

a jak se najde ten konektor? A to že se to takhle spouští, opravdu nemá vliv vadná BSI?...napadlo mně třeba zkusit jestli by pomohlo třeba na 2 hodiny odpojit baterku, a pokud ne tak zkusit to někde v servisu flashnout/nahrát novej software...

Upraveno uživatelem hardhouse.trip

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...