Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 2.0HDI 100kw-Toci, chytne, ale hned chcipne.

Recommended Posts

Odesláno

Tak auto uz jezdi. Dal jsem to elektrikaroj, ktery udajne zjistil, ze zablblo bud cidlo tlaku na rejlu, nebo vysokotlaka regulace a proto motor nesel nastartovat. Smazal zavady a odvzdusnil palivovy okruh udajne pres diagnostiku (nejake cleny) a asi i mechanicky? Coz nechapu a pote vse fungovalo. Nevim, co si z toho mam vzit. Cena opravy 2500kc. Zustala tam akorat chyba te nadrzky s aditivem, pricemz me rekl, ze to nemusim resit. Vsechny pohonne nafty jsou uz aditivovane a ta zavada s tim nemela souvislost, at to ani nedelam. Jaky na to mate názor? To same mu udelal jeho passat 2.0 nafta a po roce mu odeslo vysokotlake cerpadlo.

Odesláno

To aditivum ale není aditivum to je elloys kapalina kvuli fapu,ne? Mělo by se to přidávat do válců v době regenerace FAPu....

Odesláno

Me řekl, ze to s fapem nemá nic spolecneho, ze je to aditivum do nafty, tak ja nevim. On to na sve 407 2.0 HDI 100KW ani nemá a nemá ani odvzdusnovaci balonek u filtru, jake tam jsou rozdily?

Odesláno

To auto nepozná jestli je nebo není aditivovaná nafta a stejně ani nepozná jestli přidáváš nebo nepřidáváš aditivum do nafty. Ta chyba se týká FAP filtru.

Odesláno

V tom pripade elektrikar nevedel o cem povida. Jinak u tohoto auta by mel byt fapoff. Uz jsme to s tim koupili. Da se to nejak prekontrolovat, zda tomu tak opravdu je? Je fakt, ze když to prestalo jet, tak to zahlasilo chybu spalin, ABS, ESP, tempomat a motor zhasnul.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jak říká Straki... Mě to dělalo FAPOff.cz (spíš teda majeteli předemnou) a ukazovalo to chybu aditivování + každejch cca 800km kontorlka (bez nouzáku) Straki poladil a chyba žádná ani kontrolka nesvítí.

Odesláno

Uz jsem se tu ptal, ale bohužel me na to nebyl schopen nikdo odpovědět, zda se da poznat, jestli ten fapoff byl opravdu na mem voze provedeny.

Odesláno
Samozrejme da se to poznat.

A da se to poznat nejak nadalku. Ne ta, abych k tobe prijel. Potrebuju vedet,zda to mam zacit resit nebo ne. Dek za radu.

Odesláno

Nepročetl jsem to celý, ale máš stejné příznaky jako já.. U mě to dělá jednotka v motorové části (BSI?) ale mám 206cc 2l benzín... Uplně stejně se to projevuje. Měl jsem zoxidované konektrory v té jednotce. Pokud už jsi našel závadu, tak sorry za zbytečný příspěvek :P

• O 2 roky později...
Odesláno

ahoj. teď řeším úplně stejnej problém. auto natočim napoprvé ale po pár vteřinách chcípne. dělá to hlavně po ránu nebo když auto dva dny stojí. odpoledne to nedělá když sem s ním rano jel. na diagnostice je jen chyba nízký tlak paliva, a občas se rozsvítí kontrolka motoru. většinou mi pomůže když namačkám palivo ručně balónkem. mám 1.6HDI. takže tobě pomohlo odvzdušnit palivový systém? je divný že mi to dělá jen někdy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...