Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den vlastním vozidlo peugeot 206 1.6 hdi 80 kw r.v 2005 a na panelu se mi občas rozsvítí kontrolka diesel-filtr reinigen. A rozsvěcuje se mi to když mu dam trošku nakrmit a pak to zase po chvíli zhasne.Jednou jsme jel po Plzni do kopce a rozsvítilo se to a začalo to trošku škubat a nereagovalo to na plyn resp. sešlapával jsem ho a jelo to pořád stejně rychle a nechtělo to zrychlit.Až po chvíli to zase začalo jet.Nemáte s tím někdo také zkušenost ? děkuji za odpověď

Odesláno

tak asi voda v palivovem filtru, ne, kdyz sviti kontrolka na palubce, kdyby byl problem s FAP, tak to pise na displeji antipollution fault nebo abgassystem defekt v nemcine

Odesláno
tak asi voda v palivovem filtru, ne, kdyz sviti kontrolka na palubce, kdyby byl problem s FAP, tak to pise na displeji antipollution fault nebo abgassystem defekt v nemcine

Díky moc :) já jsem právě ten palivový filtr měl venku a měl jsem ho i vylitej do petky a nic jsem na něm neshledal :)

Odesláno

Pokud si nejsi jisty v jakem je stavu a kolik ma najeto, filtr vymen. Taky je otazka, zda mas cidlo detekce vody ve filtru nebo ne. Kazdopadne hlaska ti rika, ze mas vycistit palivovy filtr.

Ja na tvem miste bych jej vymenil. Stoji kolem 400kc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...