Jenda555 Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Dobrý den vlastním vozidlo peugeot 206 1.6 hdi 80 kw r.v 2005 a na panelu se mi občas rozsvítí kontrolka diesel-filtr reinigen. A rozsvěcuje se mi to když mu dam trošku nakrmit a pak to zase po chvíli zhasne.Jednou jsme jel po Plzni do kopce a rozsvítilo se to a začalo to trošku škubat a nereagovalo to na plyn resp. sešlapával jsem ho a jelo to pořád stejně rychle a nechtělo to zrychlit.Až po chvíli to zase začalo jet.Nemáte s tím někdo také zkušenost ? děkuji za odpověď Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 předpokládám, že FAP nemáš, takže zkusil jsi vyměnit filtr paliva? Citovat
Jenda555 Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 Fap mám. Ale kdyby došlo aditivum nebo se ucpal tak mi to napíše na tý přístrojový desce něco jiného ne ? Citovat
Ferry Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 tak asi voda v palivovem filtru, ne, kdyz sviti kontrolka na palubce, kdyby byl problem s FAP, tak to pise na displeji antipollution fault nebo abgassystem defekt v nemcine Citovat
Jenda555 Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 tak asi voda v palivovem filtru, ne, kdyz sviti kontrolka na palubce, kdyby byl problem s FAP, tak to pise na displeji antipollution fault nebo abgassystem defekt v nemcine Díky moc já jsem právě ten palivový filtr měl venku a měl jsem ho i vylitej do petky a nic jsem na něm neshledal Citovat
HonzaC2 Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Pokud si nejsi jisty v jakem je stavu a kolik ma najeto, filtr vymen. Taky je otazka, zda mas cidlo detekce vody ve filtru nebo ne. Kazdopadne hlaska ti rika, ze mas vycistit palivovy filtr. Ja na tvem miste bych jej vymenil. Stoji kolem 400kc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.