oddie Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 No, a podle předpovědi má být hezky až do konce října. Tzn. ještě aspoň 14 dnů. Tak co, nechcete to zkusit uspořádat ještě teď? Citovat
Crack Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Vvitty:no skoro bych řek že hra je hoodně vhodná pro něžná stvoření,mladá byla ještě lepší než já AKCZ:jo a stou tvojí zbraní by už nikdo nevztal že:D Citovat
Vvitty Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 doporucuji poloautomaty... s tim hrajeme my, vypali kulicku na zmacknuti, kadence 5-10/s automat je schopen vypalit 10-30 za sekundu, to bych za den prostrilel vejplatu pumpicky jsou taky zajimavy, ale jeste jsem nemel prilezitost zkusit... tak co, kdo se pridate se nekdo ke me a oddiemu? posledni rijnovou sobotu... Citovat
lampa Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 heh posledni sobotu v rijnu ne, to je 1 rok odkladana navsteva rodiny (kristepane jak ja ty navstevy nesnasim - jeste ze to je jednou za rok az 2) Citovat
Vvitty Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 lampa: no jo, co se da delat teoreticky bych mohl tento vikend, ale pochybuju ze se do te doby najde dostatek lidi... a dalsi vikend mam plnej... Citovat
Hadra Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Jinak ..pro Moraváky je to na Běleckým mlýně. tam mají kámoši takový hřiště se zákopama atd...chystám se tam už tak 2 roky, ale teď jsem propadl paraglidu Citovat
oddie Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Hics se určitě přidá Poslední říjnovou sobotu nevím, jestli náhodou nemám soustředění, ale to bych ňák udělal. Takže mám si to poznačit, jo? Citovat
Vvitty Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 Oddie: ja su za! ale jak rikam, nemam lidi, musi se najit tady nebo nekde jinde... aspon 10 lidi je minimum (dobre, 12 at se dobre vejdou do aut ) Citovat
Holly Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Na nějakou další akci byl určitě jel, už dlouho přemýšlím, že bych to zkusil, ale poslední sobotu v říjnu už něco neodvolatelnýho mám. Zatím jsem jenom zkoušel běhat po lese s kuličkovkou, měl jsem půjčenýho kalacha, ten byl super. Ale nejvíc mě na pinballu láká ta barva, že se to prostě nedá vokecat. Citovat
Vvitty Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 Holly: to se pletes, okecavat se to da... ale takovy at s nami radeji ani nejezdi, nebo dostanou pazbou kulicka se nemusi vzdy roztrhnout, pokud stojis daleko, nebo mas na sobe nejake mekke obleceni, tak sklouzne... ale citis to na druhou stranu kdyz si tak lezim za haldou vetvi a nekdo usilovne strili, tak te to proste osprchuje barvou... Citovat
Holly Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Vvitty: A dá se to rozlišit od přímýho zásahu? Citovat
Driver Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 No když by bylo dost lidí a bylo opravdu hezky tak bych možná jel. Akorát jsem nějak v předchozích příspěvcích nepostřehl kam že by se jelo se postřílet. Ještě bych zkusil sehnat tak dva lidi. Citovat
Vvitty Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 jelo by se nedaleko Milicina (to je nekde mezi Voticema a Taborem), navrhuji bud 28. (patek) nebo 29. (sobota) rijna. oba terminy jsou zatim volne a kdyz si privezeme neco k opeceni, neni problem po hre provest opekani masicka detailni info na http://www.pball.cz/ Citovat
Vvitty Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 Původně zaslal: Holly Vvitty: A dá se to rozlišit od přímýho zásahu? da, ale my uz jsme jaksi naznacili nefer hracum, ze nejsou vitani... ono to pak tak nejak postrada smysl... takovy jedine umlatit pazbou co dost dobre nejde je prokazat, ze nekoho zasahnes kdyz se kulicka sveze po hadrech. ale neberu lidi, ktery potrebujou za zady rozhodciho co je hlida... pro ty jsou jiny hriste, kde je cena dvakrat takova a rozhodcihc jak much Citovat
lampa Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 zalezi jak se dohodnou pravidla resp. jestli se po zasahu vyrazuje my jsme hravali proste do uplneho zabarveni ) a ten kdo mel na sebe malo barvy vyhral : akorat se nesmelo strilet, kdyz jsi doplnoval munici a plyn na mistech tomu urcenych (no kdyz nekdo ma kilovku plynu, tak nedoplnuje anebo 3000 kuli v opasku Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 pozvanka na paintball je v SRAZY volna uz je pouze sobota... plyn jsem na hristi jeste nedoplnoval a do zasobniku se tech kulicek vejde 200... jinak my hrajeme standardne na zasah, hrat do uplneho zabarveni by vedlo k tomu, ze bych nekoho musel vybarvit pazbou Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Já původně myslel, že půjde o sobotu týden předtím - 22. Když je totiž v pátek 28 volno, dost lidí asi bude chtít odjet. Ale mně je to fuk, v sobotu 29. můžu. Už jsem na to lákal i Valdu Citovat
voštík Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty 2 ALL: zcela vazne, mate nekdo zajem si prijet zahrat paintball PGC klubu? Jdu do toho - na PTB se chystam uz asi 5 let, ale nikdy jsme nebyli schopni dat dokopy bandu vojaku k dobrovolnymu postrileni se navzajem Pisu si 29.10.2005 PGC PTB a nezapomente jet cestou s rozsvicenyma svetlama... Pokud se tedy nepletu, tak uz bude zimni cas ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.