Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ne , bylo mi to prodano v listopadu 2003, necuchas v tom nejaky podraz ??Je ten datum vyroby prokazatelny ?Jeste mi tvrdili ze uz to je rada 2004 a proto to navyseni ceny. k....

[upravil dne 19/10/05 lamancha]

Odesláno

datum prodeje nerika nic o datu vyroby

nevim, ale vem si jak je to s vyrobou, skladovanim, dopravou, skladem v dane zemi, dealerem,....

ale faktem je ze temer rok a pul je dost, ale nic neobvykleho

podivej se na okna, co tam mas za rok?

nikdy to neni stopro, jasne, ze ne.

poptej se u sveho dealera

Odesláno

Na oknech jsem nic nenasel, ale jde mi o to, jestli ten DAM mi zarucuje ,ze to auto bylo skutecne vyrobeno jak jsi napsal, at na nekoho nervu zbytecne. ja jsem totiz tenkrat chtel od koupe odstoupit a bylo mi vysvetleno, ze auto je ve vyrobe atd.

Odesláno

2Bohumil: otevres predni dvere u ridice a koukas smerem k pantum a vidis bily stitek s doporucenyma pneu, tlakem a mnohacislama, tak to posledni ctyrmistne cislo je DAM - aspon u mne.

Odesláno

Tak buď klidnej, můj DAM je taky nějakej divnej. Na tom sloupku mám číslo: 1746.

Podle té tabulky u Citroenu bych měl auto vyrobený buď 20.8.1981 anebo 5.12.2008. Není to ujetý?

Peugeot bude mít asi jiný kódování... :myslim

Odesláno

DAMové číslo je 0985789.

Rozkódování:

09857 - datum výroby

89 - výrobní závod

Takže na stránkch \"www.xantiaclub.cz\" si v levo dole jednoduše ověříš datum výroby.

V tvém případě je to 4. listopad 2003.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...