Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

dnes jsem nastesti kousek od domova musel Puga na chvili odstavit, protoze zacal z niceho nic hrozne cukat pri pridani plynu a ozyvaly se divne zvuky nekde od stredniho dilu vyfuku (pri rychlem pridani plynu ve volnobehu). Auto sem odstavil a pujde k doktorovi. Volnobeh trochu skakal, ale ted jsem jen auto preparkoval za roh a vse bylo zase normalni az na tikavy zvuk.

Kazdopadne sem se trochu zdesil, protoze jsem se pro jistotu podival pod kapotu (nastartovany motor) a mezi vrchnim krytem motoru (jak se leje olej) a sanim nad nim neustale neco probijelo - to byl ten tikavy zvuk. Nemuze to byt duvod toho odpoledniho cukani? Zitra mam vezt auto do servisu, ale kdyz vidim ty \"vyboje\", tak by mozna bylo lepsi tahnout?

Nema nekdo podobnou zkusenost nebo nejake doporuceni? Byl bych nerad, kdyby prevoz cca 10 km udelal jeste vetsi neplechu. Vyboje v motoru sem jeste nevidel :myslim

Odesláno

Voda urcite ne - je to suche, navic to cely vikend jezdilo a nikde to s vodou do kontaktu neprislo, motor je komplet suchy. Nevim jestli to treba nemuze byt spatnym ukostrenim

Odesláno

Překousanej nebo prodřenej kabel ke svíčce. Napětí jde na víko místo do svíčky, jeden válec vynechává.

Oprava 50 korun, pro jízdu dočasně zaizolovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...