WarBaddie Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Prosím vás včera večer jsem tam zadal špatný Kod no a nekde na netu jsem se docel že se to samo vyresetuje v rozmezí 30-120 minut jenze me tam už od včera svítí porad ten kod no a ted chci zadat ten spravný ale nevím jak prostě vymazat ten predeslý... mám odpojit baterku ? díky za rady Citovat
Dave_k Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 A bylo radio po tu dobu vypnuté nebo jsi ho nechal zapnuté? \"Oprava zaplé.\" Nevím jak u 106, ale u 306 pomáhá na pár vteřin stisknout tlačítko \"BND\" a naskočí nový pokus na kód. [upravil dne 3/8/14 11:26 od Dave_k] Citovat
Guest servisman Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Já jsem u 406 musel ponechat rádio zaplé a počkat na další pokus. Citovat
WarBaddie Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 rádio bylo samozrejmě pres noc vyplé ted mam pred sebou 30km tak ho prostě zapnu a snad to tam naskoci pro zadani noveho kodu. jo a zkusim teda podrzet to bnd Citovat
Guest servisman Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Chyba při vkládání kodu. Pokud dojde při vkládání kódu k omylu,dokončete vkládání čtyř číslic,potom podržte tlačítko č.7 BND stisknuté více než 3 vteřiny,znovu se objeví daj CODE a bude možné provést nové vložení kódu. z namuálu [upravil dne 3/8/14 11:32 od servisman] Citovat
WarBaddie Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Chyba při vkládání kodu. Pokud dojde při vkládání kódu k omylu,dokončete vkládání čtyř číslic,potom podržte tlačítko č.7 BND stisknuté více než 3 vteřiny,znovu se objeví daj CODE a bude možné provést nové vložení kódu. okí díky moc jdu to otestovat. Citovat
WarBaddie Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 oki takže se mi to podařilo vymazat ale mam nespravný Pin takže ted asi nejspis zítra teda budu obvolavat nějake Peugeot servisy... Citovat
WarBaddie Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Lidi prosím vás nevíte kolik bych měl jeste najet Km když se mi rozsvítí rezerva ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 a hladove oko ma jakou spojitost s radiem podle stylu jizdy asi 70-100 km Citovat
WarBaddie Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 a hladove oko ma jakou spojitost s radiem podle stylu jizdy asi 70-100 km ano to nemá žádnou spojitost ale teda mohu spolíhat na to že když se to rozsvítí tak bych těch 70 km měl dojet ? Jezdím klidně normálně [upravil dne 3/8/14 17:45 od WarBaddie] Citovat
Dave_k Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Možná by Ti ho tady podle VINka někdo i napsal. Citovat
WarBaddie Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 Možná by Ti ho tady podle VINka někdo i napsal. pin už mám prave že přes vinko ale zadam ho do radia a asi za 3 sec. zmizí pin a misto cisel se ukazou 4 dvojtečky... poradite mi prosím jak uz to radio konecne rozhybat. díky Citovat
Dave_k Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Proč to chceš zamykat a zároveň zakládáš vlákno o tom samém? To rádio než se zakódovalo hrálo? Proč se zakódovalo? Výměna baterie? Citovat
WarBaddie Odesláno 7. srpen 2014 Autor Odesláno 7. srpen 2014 Proč to chceš zamykat a zároveň zakládáš vlákno o tom samém? To rádio než se zakódovalo hrálo? Proč se zakódovalo? Výměna baterie? ano hrálo a zakodovalo se to protože se měnila baterka presne jak píšeš. Citovat
Dave_k Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Zkoušel jsi jej znovu úplně odpojit na delší dobu (víc jak 24 hodin)? Citovat
WarBaddie Odesláno 8. srpen 2014 Autor Odesláno 8. srpen 2014 Zkoušel jsi jej znovu úplně odpojit na delší dobu (víc jak 24 hodin)? jako radio odpojit ? kamo ja nevim jak se to děla...max. muzu na chvili odpojit baterku...zda by to pomohlo... Citovat
Dave_k Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Odpojíš jej tak, že ho vytáhneš z palubky a z něj následně vytáhneš konektor napájení. Nebo zkus tu baterku. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Pokud chce jezdit , stačí vytáhnout radio z palubky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.