Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stržený závit v náboji zadního kola P207

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřeboval bych poradit. Při odvrtávání zadní bezp. šroubu na autě mě zničili závit v náboji u zadního kola ( šroub se protáčí ) potřeboval bych vědět, jak to lze vyřešit příp. kolik to bude stát a co je potřeba koupit. Prý je víc typů a pořádně mě nikdo nedokázal říct co koupit, jen že v Peugeotu stojí komplet náboj cca 4700, nebo kvalitní náhrada 3200. Zajímá mě, jestli musím kupovat celý náboj

Odesláno

To záleží na kvalitě té vložky, HELICOIL a V-COIL a pod má skoro každý servis. Pevnost je dostatečná, nebo vytočit libovolnou vložku na soustruhu a zapertlovat. Nicméně může se pak stát, že to vytočíš i se šroubem.

Odesláno

Dnes jsem zjistil co se dalo, takže vložka by asi šla, ale dělá se jen standartní stoupání tzn. nový šroub, další možnost by byla zvětšit díru a avyřezat nový závit a poslední možnost nové kotouče. Jedna strana se dá pořídit cca kolem 2.000, byla mi doporučena značka SNR za nějakých 1.800 máte někdo zkušenosti, prý jsou to francouzi a kvalitní hlavně ložiska. Takže ač nerad vypadá to na nové kotouče, nejjednodušší varianta sice nejdražší, ale je to provozní věc takže se s tím budu muset asi smířit :)

Odesláno

Vložky mám ale jsem u Prahy. Poptej se v okolí v malých dílnách jestli nemají popř jestli neznaj někoho kdo má. Ke me taky jezdí z okolí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...