Vvitty Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 par clenu z okoli Havl Brodu na foru zatouzilo me poznat, coz nechapu ( ) ale budiz takze navrhuji takovy maly srazik pro cleny z sirokeho okoli (siroke = do 400km ) nekde v okoli Havl Brodu bud v nedeli 16.10., nebo o tyden pozdeji. Zajemci hlaste se Presny termin a misto upresnim v utery vecer, zatim to vidim spise nekdy 22/23 rijna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 mě by vyhovovalo spíše taky 22/23, už jsi vymyslel tu hospodu s parkovištěm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 V Aleji je nějakej bar či co a parkoviště u Aleje je hodně velké ale v životě jsem tam nebyl tak nevím pak mě napadá ještě Ostrov a u každého parkoviště restaurace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Proč ne? Jsem pro! Pokud bude na benzín, tak určitě dojedu. Pokud nebude na benzín, vezmu svoji autoškolní Felicii 1,9 D a dojedu taky. Snad mě nevyhodíte. Budu zaručeně nejbarevnější. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 asi jo, asi to bude 22/23... potvrdim v utery. Protoze soboty mam pracovni, tak pripada v uvahu bud sobota od cca 18h, nebo nedele pozdni odpoledne. pred Aleji je parkoviste, ale je tam jen takovej bar, nic moc... potom Ostrov, tam je parkoviste lepsi, ale hospoda nic moc dalsi je Nagano, pekny parkoviste, ale hospoda by se mela jmenovat U suchanku Ale zase moc neutratime za piti docela prijemna je U jakuba, je tam i male parkoviste peknej placek je taky u bazenu/zimaku, i s hospodou... jeste se poradim s brodskymi notoriky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Dodo: nevyhodime nikoho ale je to spis takovej minisrazek, neco jako prazsky Dzban, tak abys neodjizdel nastvany ze srazek byl na tri hodky a cesta na ctyri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Vvitty Dodo: nevyhodime nikoho ale je to spis takovej minisrazek, neco jako prazsky Dzban, tak abys neodjizdel nastvany ze srazek byl na tri hodky a cesta na ctyri a že nás bude třeba jen 5 lidiček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Vvitty asi jo, asi to bude 22/23... potvrdim v utery. Protoze soboty mam pracovni, tak pripada v uvahu bud sobota od cca 18h, nebo nedele pozdni odpoledne. pred Aleji je parkoviste, ale je tam jen takovej bar, nic moc... potom Ostrov, tam je parkoviste lepsi, ale hospoda nic moc dalsi je Nagano, pekny parkoviste, ale hospoda by se mela jmenovat U suchanku Ale zase moc neutratime za piti docela prijemna je U jakuba, je tam i male parkoviste peknej placek je taky u bazenu/zimaku, i s hospodou... jeste se poradim s brodskymi notoriky ok, já toho v HB tolik zase neznám, nechám to na tobě a k tomu pití, to asi nebude když budem autem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 mk405: no tak ja si trebas matonku nebo caj urcite dam jinak se muzeme sejit nekde na volnem parkovisti a neresit hospodu vubec... taky moznost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 No zatím vidím, že téhle diskuze ohledně poznání Vvittyho se účastní Emkáčko a Dodo - vy jste se přece všichni viděli na posledním srazu, ne ???? Já jsem totiž hrozně bystrej :D:aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Bohous: oni me videli, ale _nepoznali_ ale az me poznaji.... hehe nebo se jim mozna stejska, nevim? jeste by se mel ucastnit Kvasky, od ktereho puvodne vzeslo prani videt nekdy moje auto, ale je do ctvrtka nekde na cestach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 No dobrá, tak v tom případě jo................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Bohous: a co ty, prijedes? S tvymi detektivnimi schopnostmi bysme to mohli dat jako soutez, treba jestli najedes tajny sraz peugeotu v HB kdyztak vyhrajes... treba... tatru... ne, tatranku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Vvitty Bohous: a co ty, prijedes? S tvymi detektivnimi schopnostmi bysme to mohli dat jako soutez, treba jestli najedes tajny sraz peugeotu v HB kdyztak vyhrajes... treba... tatru... ne, tatranku? Ještě tajnější bude, když ho tajně přesunem do ZR [upravil dne 10/10/05 Jezkovi.voci] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Vvitty mk405: no tak ja si trebas matonku nebo caj urcite dam jinak se muzeme sejit nekde na volnem parkovisti a neresit hospodu vubec... taky moznost tak jsem to nemyslel já jen že jsi se chtěl ptát tech brodských notoriků já když řídím nepiju, ale čajíček nebo kávičku dát můžem:mrk S Vvitty sem se viděl dokonce už na dvou srazech, no ale paradoxně s Kvaskym se neznám jen podle auta Možná by stálo za to až budem vědět to místo poslat U2U třeba brodákům a ostatním z okolí co na srazy nejezdí a nechodí do sekce srazy, třeba se pár lidí přidá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 jezku, mam lepsi napad... V sobotu budu v Pribyslavi na namesti, tak se muzeme srazit tam Mame tam barak v prestavbe, muzete si pujcit rukavice a zaposilovat PS: krompace prosim vlastni, mame jich malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Vvitty Dodo: nevyhodime nikoho ale je to spis takovej minisrazek, neco jako prazsky Dzban, tak abys neodjizdel nastvany ze srazek byl na tri hodky a cesta na ctyri Náhodou super. Já mám další moc příjemnej důvod vypadnout z Brna . Rád dojedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No zatím vidím, že téhle diskuze ohledně poznání Vvittyho se účastní Emkáčko a Dodo - vy jste se přece všichni viděli na posledním srazu, ne ???? Já jsem totiž hrozně bystrej :D:aut:aut Správně! A le takových setkání není nikdy dost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 mk405: ja taky nepiju, kdyz ridim... resp. kdyz piju, tak neridim.... ale mistni notorici znaji hospody a restaurace, narozdil ode me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Vvitty mk405: ja taky nepiju, kdyz ridim... resp. kdyz piju, tak neridim.... ale mistni notorici znaji hospody a restaurace, narozdil ode me... tak je to správné, nebot... :D:D [upravil dne 10/10/05 mk405] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts