Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Super!! Dík. Jen mi jde nastavit pak interval buď 20 nebo 15 000, nejde to snížit ještě na 10?? Jo a na ještě jednu věc jsem se chtěl zeptat. Plastový kryt motoru pod kapotou. Mám tam ulomené ty gumové \"šrouby\" ,jdou někde koupit nebo jste to vyřešili něčím jiným, nebo jste to neřešili???:-)

[Edited on 31/7/14 20:46 by Luky.Sipak]

Odesláno

Interval změníš přes PP2000 (diagnostiku) osobně měním olej po 10 000 km takže po každé druhé výměně mažu.Zkus ještě tohle občas to použiju ale záleží na výbavě jakou máš.Ju a co to máš za paskvil v popisu ,,Peugeot Berlingo\":D

Odesláno

Ještě k tomu krytu motoru,dal jsem tam šroubky a mezi motor a kryt gumový špalíky s dírou dřív se používali na přidělání umyvadla.Zítra vyfotim.Jinak tam pasuje silemblok za Škodovky

Odesláno

Kluci proč mám teď panel v angličtině?? Něco jsem musel překliknout!Mám další dotaz, ja kse vyndavá lampička spz, jedna mi nesvítí a jak se mění pozička v předním blinkru, nějak mi nešel vycvaknout a nechtěl jsem to urvat. Díky

Odesláno

To osvětlení spz se rozdělává tak, že odděláš tapec kufrových dveří a zevnitř odmontuješ tu plastovou lišku ve které je to světlo zasazené. To je ofic. postup. Jinak se to dělá tak ze to světlo násilím vypáčíš z venku, třeba pomocí dvou tenkých šroubováků. Zase jedna věc co francouzi začli realizovat dopoledne a pak šli na oběd, kde si dali každý 2 litry božoléé a šli dodělat rozdělanou práci:roll

Blinkr má na boku rakou plastovou páčku. Tu odtlačíš směrem od světla a zatlačíš z motorového prostoru na blinkr. Jde to z tuha ale jde to.

Odesláno

To osvětlení spz se mění kus za kus, stejně to urveš když to budeš vytahovat. V Peugeotu stojí nový světýlko tuším 50 korun i se žárovkou, já vždycky koupím hned obě dvě nový aby jedno nesvítilo míň. A nemusíš dávat dolů ten vnitřní tapec, kde stejně urveš pár těch plastových úchytek. Jen je zvenku vyloupneš, a dáš nový, práce asi na minutu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

To neva :-D sem dnes dal do poziček vpředu ledky, vypadá to dobře,ale ještě to chce nějaké bělejší H4 :-D. Do lampiček SPZ sem je šoupnul taky :-). A nevíte někdo označení těch žárovek v přístrojovce? Uvažoval bych taky o led, to rozebírání ě neba!!!

Odesláno
To neva :-D sem dnes dal do poziček vpředu ledky, vypadá to dobře,ale ještě to chce nějaké bělejší H4 :-D. Do lampiček SPZ sem je šoupnul taky :-). A nevíte někdo označení těch žárovek v přístrojovce? Uvažoval bych taky o led, to rozebírání ě neba!!!

Taky jsem měl kdysi tento nápad dát do parkovaček led žárovky.Bohužel to nemělo dlouhou výdrž a ještě mě jedna spadla do vnitř světlometu a tak jsem aspoň nacvičil její vytažení, no mazec,už nikdy víc.....

• O 4 týdny později...
Odesláno

Kluci sháním střešní nosič/zahrádku, ale ne jen hagusy ale aby měla i bočnice jestli si rozumíme. Neví někdo o něčem??? Na netu je jen jedna za 3 a ještě nekomunikuje. Jednu jsem si už zamluvil ale prodejce se nemá mi ji poslat, přijde mi jako by už jí prodal protože se mu to nechtělo prodávat!

Odesláno

Je jich nedostatek a když tak za batoh,měla by pasovat z Renaulta.Kolega mi jednu nabízel z Berlinga ale chtěl sedm tisíc tak jsem mu řek at jde na léčení a druhej den už byla prič.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...