Patricken82 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Zdravím přátelé, mám takovou spíše počítačovou otázku, ale nejsem schopný přijít na to, kde je problém. Rád bych si vypálil CD s hudbou tak, aby byly vidět popisky jednotlivých písní. Mám jedno staré, vypálené CD kde to jde krásně vidět, ale u posledních třech CD se mi nic nezobrazuje, jakoby o písničce nebyly žádné informace. Zkoušel jsem název písničky psát i do podrobností ke každé skladbě, ale i tak to nepomohlo. Všechna CD vypaluji jako hudební CD. Nevím, zda by rádio zvládlo přečíst MP3 jako data. Máte někdo s vypalováním CD takové zkušenosti, které by mě mohli posunout blíže k vyřešení záhady? Předem díky. Citovat
ferinko2 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Ako hudobné CD napáli len zvukovú stopu. Citovat
MJSytic Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Je potřeba ve vypalovacím SW zaškrtnout volbu \"CD-TEXT\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.