DAVID Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Zdravím, mám vodu na 605ce 2,0 16V 1997 pod zadními koberci, jestě pod tím těsněním, přímo na podlaze karoserie:myslim, úplně promáčené, vůbec netuším, kudy se tam ta voda bere:(, nemáte s tím nějaké zkušenosti ? moc díky:) Citovat
P607Olda Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Krom jiných možností, někdy teče skrz dveře, když je tam špatně ten igelit. Vezmi hadici a zkoušej. Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Na niektorých, inych typoch, to tečie cez zadné svetlo, ale tu nie. A inde mokro nie je? Možno doura. V podlahe. Nepísal si, ci auto stalo a pršalo, alebo si jazdil po mokrom. Len skúšať. Citovat
DAVID Odesláno 6. srpen 2014 Autor Odesláno 6. srpen 2014 tak jsem vyndal sedačky, odkryl komplet spodek a vše bylo pod vodou, je tam hafo zalepených děr, asi při výrobě museli za něco chytit kastli, no a jeden otvor je zaslepen pouze plastovou zástrčkou, která byla trochu odchlíplá, asi tudy nateklo tolik vody....:o:o Citovat
DAVID Odesláno 12. srpen 2014 Autor Odesláno 12. srpen 2014 achjo, tak je tam voda zas:o a to nepršelo ! je možné, aby se tam nějak dostavala voda od klimatizace ? koukal jsem, že odpadní trubka vede někam do karoserie před řadící pákou... ? Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. srpen 2014 Odesláno 13. srpen 2014 Myslim ze nie je možne aby tam bola voda z klimatizácie. Ta tečie niekde za motorom, relativne skoro pod pristrojovkou. Skus nepouživať klimu a potom pozri, ci je tam voda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.