Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

špatně se řadí jednička ...POMOC!!!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém, jsem na dovolené v zahraničí a po příjezdu mi (cca 1000km cesta) mi začala špatně řadit jednička . Když už ji tam zařadím, stává se , že nejde vyřadit, nebo auto začne tak nějak vibrovat a s vypětím všech sil ji vyřadím.Ostatní rychlosti jdou v pohodě. Na dvojku se auto rozjede, ale zase dostává zabrat spojka. Auto už má cosi za sebou a čeká mě zpátečních tisíc km. Děsím se , že se to posere. Máte nějakou radu co s tím, nebo spíš čeho se vyvarovat? Díky Petr

[upravil dne 23/7/14 22:29 od petr077]

Odesláno

To je neprijemne nezbyde ti nez v tomhle stavu zase dojet.Tady asi nic poradit nejde jedine se koukni na tahla na prevodovce ci tam neni neco volne atd tahla jasou jakoby pod baterii pred volanten (lip to popsat neumim :) ) Co to udela ti asi nikdo nerekne.Urcite pri ceste zpet bych radil s citem aby se jeste neco neposralo a plynulou klidnou jizdu.Na dvojku se rozjizdet pomalu pokud mozno.No zkratka rozjizdet na dvojku a jet opatrne nic jineho ti asi nezbyde.Pak jedine servis tam kde si ale aby to nebylo drazsi jak cela dovolena.

No a vyvarovat se zacpam ale to asi neovlivnis :)

Za me ti popreju jenom at se ti podari doject domu ... Good luck ...

Odesláno

Nepokoušel bych osud a rozjížděl se na dvojku. I kdyby měla zařvat spojka, nebude to hned a oprava je levnější, než odtah z jiné země.

Držím palce, mě se kdysi dávno zlomila hnací hřídel a to pak stojíš na fleku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...