Jump to content

FOTEČKY ZE 7.10.2005 205GTI

JEHLIX
 Share

Recommended Posts

Vypadá moc pěkně a zachovale.

Koukám, že jsi vyndal ty červené 4 bodové pásy - ty se mě tam nelíbily.

Jinak souhlasím s Vopičím ohledně té SPZ - líbí se mě víc třeba tak jak jí mám já. Ty jí máš takovou vytlemenou dopředu a narušuje celistvost toho předního plastu.

Potom je zvláštní ten výřez v kapotě (nevím jestli tam máš jenom takhle tu díru) i když chápu, že je tam z praktických důvodů. Já mám k tomu sání přivedenej jen husí krk a házim na to bobek.

Dále postrádám na 3 dveřích tu originál odtrhovou hranu / stříšku - docela se mě tam líbí.

Ale jinak celkově vypadá moc hezky a hlavně to není nějakej bastl s tunou laminátu :super:super:papa

Proste pekny auticko ;) Zachovaly, neoplacany nesmyslama...

Ten novej naraznik se k tomu hodi, akorat SPZ by to chtelo vyresit jinak, i kdyz me nenapada jak.... :(

Predpokladam, ze na tu diru v kapote je v priprave nejake slusive zakrytovani?

Původně zaslal: Vvitty

Proste pekny auticko ;) Zachovaly, neoplacany nesmyslama...

Ten novej naraznik se k tomu hodi, akorat SPZ by to chtelo vyresit jinak, i kdyz me nenapada jak.... :(

Predpokladam, ze na tu diru v kapote je v priprave nejake slusive zakrytovani?

Vvitty to naprosto vystihl

Ty OMP pasy jsou jsou vyndane skrz vyprani,a pujdou zas naspět .

Ohledně te spzky,mě se vic libi zatim takhle ale nebranim se tomu ji dobudoucna předělat na naraznik uvidime.

Tu střišku jsem tam už neměl takže kdyby jste někdo o nějake věděl tak dejte vědět ,dik.Bohužel at jsem koumal jak chtěl nikudy se mi nepovedlo natahnout ten husi krk pro přivod vzduch k filtru,tak jsem to vyřešil tim to zpusobem.Pujde podlepit zelenym tahokovem,o nadechu zatim neuvažuji jelikož už mam centralni a 2 by se mi nelibili.

PS:Muj nazor je ten že 205 gti je nejhezči v originale,naco auto opticky rozšiřovat když napravy budou stejně široke!

Diky za nazory.:papa

Crack - jo takhle to vypadá lépe - to? můj názor

Jehlix - ještě jsme se k pořádnému provětrání nedostali, protože brácha má totálně hin podvozek, takže je zatím rovinkář. Tam má na vrch, ale já mu mávám v zatáčkách. Mazec to ale je i tak :D:D

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Vvitty - teĎ trochu nevím jak to myslím.

PS - nalepovací SPZ může vyrobit brácha jako nic, ale myslím, že i nalepovací SPZ musí mít určité rozměry.

hlavně nalepovací není povolená!

když bude normálně rovně daná,tak je to super!

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Vvitty - teĎ trochu nevím jak to myslím.

PS - nalepovací SPZ může vyrobit brácha jako nic, ale myslím, že i nalepovací SPZ musí mít určité rozměry.

no jak, minule jsem jel s vama jen kousek a videl jsi ty cisilka na stojanu u Shellky, ne? musel jsem natankovat i pridavne nadrze :D

Původně zaslal: JEHLIX

Ohledně te spzky,mě se vic libi zatim takhle ale nebranim se tomu ji dobudoucna předělat na naraznik uvidime.

Tu střišku jsem tam už neměl takže kdyby jste někdo o nějake věděl tak dejte vědět ,dik.Bohužel at jsem koumal jak chtěl nikudy se mi nepovedlo natahnout ten husi krk pro přivod vzduch k filtru,tak jsem to vyřešil tim to zpusobem.Pujde podlepit zelenym tahokovem,o nadechu zatim neuvažuji jelikož už mam centralni a 2 by se mi nelibili.

PS:Muj nazor je ten že 205 gti je nejhezči v originale,naco auto opticky rozšiřovat když napravy budou stejně široke!

Jakou stříšku myslíš,mám dvě okapnice malou a větší a křídlo místo okapnice.

Původně zaslal: Jepík

Původně zaslal: JEHLIX

Jakou stříšku myslíš,mám dvě okapnice malou a větší a křídlo místo okapnice.

tu malou,maš fotku?