JEHLIX Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 http://www.ahc.cz/htc/list_user.php?cislo=3 PROSIM O KOMENTAŘ JAK SE LIBI ČI NELÍBÍ. DIXS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 jak už jsem říkal:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEHLIX Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 Původně zaslal: Crack jak už jsem říkal:super jj,ještě jednou dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vopičí Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Auto je , jenom bych z toho úplně sundal tu přední SPZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEHLIX Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Původně zaslal: Vopičí Auto je , jenom bych z toho úplně sundal tu přední SPZ JJ TO JA TAKY ,ALE PAK TI BUDU PŘEPOSILAT SLOŽENKY OD VB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Vypadá moc pěkně a zachovale. Koukám, že jsi vyndal ty červené 4 bodové pásy - ty se mě tam nelíbily. Jinak souhlasím s Vopičím ohledně té SPZ - líbí se mě víc třeba tak jak jí mám já. Ty jí máš takovou vytlemenou dopředu a narušuje celistvost toho předního plastu. Potom je zvláštní ten výřez v kapotě (nevím jestli tam máš jenom takhle tu díru) i když chápu, že je tam z praktických důvodů. Já mám k tomu sání přivedenej jen husí krk a házim na to bobek. Dále postrádám na 3 dveřích tu originál odtrhovou hranu / stříšku - docela se mě tam líbí. Ale jinak celkově vypadá moc hezky a hlavně to není nějakej bastl s tunou laminátu :super:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Jo a hlavně to musí jet jak kráva - mě stačí bráchova 309 GTI16 a natož to tvoje........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Proste pekny auticko Zachovaly, neoplacany nesmyslama... Ten novej naraznik se k tomu hodi, akorat SPZ by to chtelo vyresit jinak, i kdyz me nenapada jak.... Predpokladam, ze na tu diru v kapote je v priprave nejake slusive zakrytovani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Původně zaslal: Vvitty Proste pekny auticko Zachovaly, neoplacany nesmyslama... Ten novej naraznik se k tomu hodi, akorat SPZ by to chtelo vyresit jinak, i kdyz me nenapada jak.... Predpokladam, ze na tu diru v kapote je v priprave nejake slusive zakrytovani? Vvitty to naprosto vystihl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEHLIX Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Ty OMP pasy jsou jsou vyndane skrz vyprani,a pujdou zas naspět . Ohledně te spzky,mě se vic libi zatim takhle ale nebranim se tomu ji dobudoucna předělat na naraznik uvidime. Tu střišku jsem tam už neměl takže kdyby jste někdo o nějake věděl tak dejte vědět ,dik.Bohužel at jsem koumal jak chtěl nikudy se mi nepovedlo natahnout ten husi krk pro přivod vzduch k filtru,tak jsem to vyřešil tim to zpusobem.Pujde podlepit zelenym tahokovem,o nadechu zatim neuvažuji jelikož už mam centralni a 2 by se mi nelibili. PS:Muj nazor je ten že 205 gti je nejhezči v originale,naco auto opticky rozšiřovat když napravy budou stejně široke! Diky za nazory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Mě se teda nevíc ta značka líbí taky taklhe dole,tomu autu to hodně prozpěje a jak je vidět u novejch peugeotů(např.106,206)na to už přišli:super přikládám fotku,jak já jsem měl zadělanou značku,když jsem tam tenhle spojler měl http://blazni.miletin.net/files/galerie/vojtech/velke/vojtech_06.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEHLIX Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 4 Bohouš 205 GTI : Vy musite bejt teda povedeni brachove! Když si takhle spolu vyjedete provětrat vaše koniky to musi bejt mazec. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Crack - jo takhle to vypadá lépe - to? můj názor Jehlix - ještě jsme se k pořádnému provětrání nedostali, protože brácha má totálně hin podvozek, takže je zatím rovinkář. Tam má na vrch, ale já mu mávám v zatáčkách. Mazec to ale je i tak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 2 Bohous: a jeee, s vama zase nekdy pojedu na sraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Si někde nechte vyrobit nalepovací SPZ. To by se nelíbilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Vvitty - teĎ trochu nevím jak to myslím. PS - nalepovací SPZ může vyrobit brácha jako nic, ale myslím, že i nalepovací SPZ musí mít určité rozměry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Vvitty - teĎ trochu nevím jak to myslím. PS - nalepovací SPZ může vyrobit brácha jako nic, ale myslím, že i nalepovací SPZ musí mít určité rozměry. hlavně nalepovací není povolená! když bude normálně rovně daná,tak je to super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Vvitty - teĎ trochu nevím jak to myslím. PS - nalepovací SPZ může vyrobit brácha jako nic, ale myslím, že i nalepovací SPZ musí mít určité rozměry. no jak, minule jsem jel s vama jen kousek a videl jsi ty cisilka na stojanu u Shellky, ne? musel jsem natankovat i pridavne nadrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Původně zaslal: JEHLIX Ty OMP pasy jsou jsou vyndane skrz vyprani,a pujdou zas naspět . Ohledně te spzky,mě se vic libi zatim takhle ale nebranim se tomu ji dobudoucna předělat na naraznik uvidime. Tu střišku jsem tam už neměl takže kdyby jste někdo o nějake věděl tak dejte vědět ,dik.Bohužel at jsem koumal jak chtěl nikudy se mi nepovedlo natahnout ten husi krk pro přivod vzduch k filtru,tak jsem to vyřešil tim to zpusobem.Pujde podlepit zelenym tahokovem,o nadechu zatim neuvažuji jelikož už mam centralni a 2 by se mi nelibili. PS:Muj nazor je ten že 205 gti je nejhezči v originale,naco auto opticky rozšiřovat když napravy budou stejně široke! Diky za nazory. Jakou stříšku myslíš,mám dvě okapnice malou a větší a křídlo místo okapnice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEHLIX Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Původně zaslal: Jepík Původně zaslal: JEHLIX Ty OMP pasy jsou jsou vyndane skrz vyprani,a pujdou zas naspět . Ohledně te spzky,mě se vic libi zatim takhle ale nebranim se tomu ji dobudoucna předělat na naraznik uvidime. Tu střišku jsem tam už neměl takže kdyby jste někdo o nějake věděl tak dejte vědět ,dik.Bohužel at jsem koumal jak chtěl nikudy se mi nepovedlo natahnout ten husi krk pro přivod vzduch k filtru,tak jsem to vyřešil tim to zpusobem.Pujde podlepit zelenym tahokovem,o nadechu zatim neuvažuji jelikož už mam centralni a 2 by se mi nelibili. PS:Muj nazor je ten že 205 gti je nejhezči v originale,naco auto opticky rozšiřovat když napravy budou stejně široke! Diky za nazory. Jakou stříšku myslíš,mám dvě okapnice malou a větší a křídlo místo okapnice. tu malou,maš fotku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts