Timon Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Ahoj, mám teď takové dilema s klimatizací a napadlo mě, že byste mi ho tady mohli pomoct rozlousknout Jde o to, že jsem si nechal naplnit klimu, která chladila pár hodin a další den už bylo všechno chladivo pryč. Měl jsem to na prohlídce v jednom servisu, kde mi řekli že v chladiči klimatizace je díra a tou to utíká (nejspíš rozežraný od soli). Teď jsem našetřil nějaké peníze a snažím se najít co nejlevnější a co nejefektivnější řešení, jak to opravit. Jestli je lepší koupit od badisáka nový chladič okolo 2-3 tisíc, nebo ho nechat někde svařit, nebo koupit nějaký použitý chladič tady v inzerci. Myslíte, že když se koupí nějaký použitý od někoho ze zdejšího fóra, tak pár let vydrží? Nebo je lepší investovat do nového. Díky moc za vaše názory a zkušenosti, které zde uvedete :-) [upravil dne 19/7/14 18:30 od Timon] [upravil dne 19/7/14 18:33 od Timon] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 rozhodně nový,pouzitý může mít za chvíli díru taky . . . oprava se vyplatí za situace,že jsi namontoval nový chladič a povede se ti udělat díru . . . tak necháš opravit díru a zbytek je v pořàdku Citovat
koblih69 Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Neopravovat, nekupovat z vraku, prostě koupit nový. Ceny u badisáka jsou kolem 2 tis. Citovat
Timon Odesláno 19. červenec 2014 Autor Odesláno 19. červenec 2014 Díky moc za rady, asi to bude nejrozumnější. Kvůli ušetření několika stovek nemá cenu riskovat, že bude zase děravej [upravil dne 19/7/14 22:56 od Timon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.