Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Děravý chladič klimatizace - oprava

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám teď takové dilema s klimatizací a napadlo mě, že byste mi ho tady mohli pomoct rozlousknout :) Jde o to, že jsem si nechal naplnit klimu, která chladila pár hodin a další den už bylo všechno chladivo pryč. Měl jsem to na prohlídce v jednom servisu, kde mi řekli že v chladiči klimatizace je díra a tou to utíká (nejspíš rozežraný od soli).

Teď jsem našetřil nějaké peníze a snažím se najít co nejlevnější a co nejefektivnější řešení, jak to opravit. Jestli je lepší koupit od badisáka nový chladič okolo 2-3 tisíc, nebo ho nechat někde svařit, nebo koupit nějaký použitý chladič tady v inzerci. Myslíte, že když se koupí nějaký použitý od někoho ze zdejšího fóra, tak pár let vydrží? Nebo je lepší investovat do nového.

Díky moc za vaše názory a zkušenosti, které zde uvedete :-)

[upravil dne 19/7/14 18:30 od Timon]

[upravil dne 19/7/14 18:33 od Timon]

Odesláno

rozhodně nový,pouzitý může mít za chvíli díru taky . . . oprava se vyplatí za situace,že jsi namontoval nový chladič a povede se ti udělat díru . . . tak necháš opravit díru a zbytek je v pořàdku

Odesláno

Díky moc za rady, asi to bude nejrozumnější. Kvůli ušetření několika stovek nemá cenu riskovat, že bude zase děravej :)

[upravil dne 19/7/14 22:56 od Timon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...