Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já byl vždy dost temperamentní a když mi bylo méně, tak nějaká rozepře byla výzva do které jsem šel naplno. Nic jsem si od nikoho nenechal líbit. Čím jsem starší, tak temperament se vytrácí a mám rád svůj klid. No takže už většinou ženě na vše kývnu a to už musí být něco aby ne. Naštěstí se mi žena neplete do chlapských věcí (většinou 🤣) takže pohoda. Naštěstí to doma tím pádem funguje skvěle a když je žena spokojená tak já jsem dvojnásob 😁🍻 S děckama je to bohužel jiná kapitola a těm neodpustím vůbec nic, protože jsem měl výchovu v podobném duchu 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

A jinak dnes jsem celý den proplachoval osmu slivovicí a mám na chvíli klid. Neskutečně to pomáhá. Sice ze mě táhne jak ze sudu ale účel to plní. Jdu spát, než se to znova ozve. Dobrou noc a jak říkám, nedělejte tu bordel 😁

Odesláno
před 1 minutou, HanysR napsal:

A jinak dnes jsem celý den proplachoval osmu slivovicí a mám na chvíli klid. Neskutečně to pomáhá. Sice ze mě táhne jak ze sudu ale účel to plní. Jdu spát, než se to znova ozve. Dobrou noc a jak říkám, nedělejte tu bordel 😁

Tak totok...vůbec nezávidím :(

Odesláno
před 10 hodinami, MJSytic napsal:

Možná u nějaké jiné verze stěrače to problém je. Ale tohle je systém "Valeo/SWF" a správnou - identickou gumičku včetně přítlaku nebyl problém v Číně sehnat. Jak to bude stírat teprve uvidím. Ale rozebrání/složení šlo krásně a bez nářadí. Jen jsem si kleštěma šmiknul gumičku, aby šla sundat. Po oddělení spodní a vrchní části gumičky jde krásně sundat jak boční koncovka, tak prostřední úchyt. Pak nastrčíš novou gumičku, nacvakneš zpět koncovku a úchyt a je hotovo. Záležitost 5min.   

Aha tak to je jiný systém než sem měl namysli, já měl Bosch a tam museli být spešl nízké gumičky aby tam šli nastrčit a koncovka držely plastové zoubky co se rády lámali při sundavání. 

Odesláno

Od rána jsem nějaký akční.. 

Musel jsem dojet na celnici do Prahy kvůli balíčku z Číny.. Krásných 550 Kč (lumpové :D )

Když už jsem si vzal Kačky auto tak jsem si zajel k @Vena garážmistr pro kola které mi přezouval :) No do coupe bych to už asi vážně nedal :D :D :D teď si dám v klidu oběd a pak to musím uklidit do sklepa( už se mi ale nic nechce :D ) 

163601647_2988372214728113_4823051288292943346_n.jpg

Odesláno

@HanysR Já je ještě obouvat nebudu, jen jsem si to nechal připravit. Někdy příští měsíc budu dělat komplet brzdy tak to vezmu při jednom at se tolik nenadřu :D

Odesláno

@brixtr Tak to chápu 🙂 Já potřeboval hodit gumy na nové disky tak to rovnou nechávám hodit na auto když tu jsem. Chtěl jsem se vyhnout frontám a metr sněhu už asi nespadne - doufám 😁

Odesláno
před 2 hodinami, HanysR napsal:

metr sněhu už asi nespadne - doufám 😁

No moc nekřič, já bych se už ani nedivil :D

tak si říkám zda mám ve sklepě ještě místo :D

určitě joooo :D :D :D 

163397645_731571547522948_3437037678247345838_n.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, HanysR napsal:

metr sněhu už asi nespadne - doufám

Z tohoto už jsem vyléčen...radši zajedu přezout o týden později :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...