Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 (upraveno) Já byl vždy dost temperamentní a když mi bylo méně, tak nějaká rozepře byla výzva do které jsem šel naplno. Nic jsem si od nikoho nenechal líbit. Čím jsem starší, tak temperament se vytrácí a mám rád svůj klid. No takže už většinou ženě na vše kývnu a to už musí být něco aby ne. Naštěstí se mi žena neplete do chlapských věcí (většinou ) takže pohoda. Naštěstí to doma tím pádem funguje skvěle a když je žena spokojená tak já jsem dvojnásob S děckama je to bohužel jiná kapitola a těm neodpustím vůbec nic, protože jsem měl výchovu v podobném duchu Upraveno 21. březen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 A jinak dnes jsem celý den proplachoval osmu slivovicí a mám na chvíli klid. Neskutečně to pomáhá. Sice ze mě táhne jak ze sudu ale účel to plní. Jdu spát, než se to znova ozve. Dobrou noc a jak říkám, nedělejte tu bordel Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 před 1 minutou, HanysR napsal: A jinak dnes jsem celý den proplachoval osmu slivovicí a mám na chvíli klid. Neskutečně to pomáhá. Sice ze mě táhne jak ze sudu ale účel to plní. Jdu spát, než se to znova ozve. Dobrou noc a jak říkám, nedělejte tu bordel Tak totok...vůbec nezávidím Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @vagiVšak ty jsi taky ne náhodou moje skupina Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @vagiNic, už neotravuj kravinama, mizím Citovat
peter23p Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 před 10 hodinami, MJSytic napsal: Možná u nějaké jiné verze stěrače to problém je. Ale tohle je systém "Valeo/SWF" a správnou - identickou gumičku včetně přítlaku nebyl problém v Číně sehnat. Jak to bude stírat teprve uvidím. Ale rozebrání/složení šlo krásně a bez nářadí. Jen jsem si kleštěma šmiknul gumičku, aby šla sundat. Po oddělení spodní a vrchní části gumičky jde krásně sundat jak boční koncovka, tak prostřední úchyt. Pak nastrčíš novou gumičku, nacvakneš zpět koncovku a úchyt a je hotovo. Záležitost 5min. Aha tak to je jiný systém než sem měl namysli, já měl Bosch a tam museli být spešl nízké gumičky aby tam šli nastrčit a koncovka držely plastové zoubky co se rády lámali při sundavání. Citovat
brixtr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Od rána jsem nějaký akční.. Musel jsem dojet na celnici do Prahy kvůli balíčku z Číny.. Krásných 550 Kč (lumpové ) Když už jsem si vzal Kačky auto tak jsem si zajel k @Vena garážmistr pro kola které mi přezouval No do coupe bych to už asi vážně nedal teď si dám v klidu oběd a pak to musím uklidit do sklepa( už se mi ale nic nechce ) vendelinek a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Já právě taky obouvám letní boty Citovat
brixtr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 @HanysR Já je ještě obouvat nebudu, jen jsem si to nechal připravit. Někdy příští měsíc budu dělat komplet brzdy tak to vezmu při jednom at se tolik nenadřu Citovat
Návštěvník Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 @brixtr Tak to chápu Já potřeboval hodit gumy na nové disky tak to rovnou nechávám hodit na auto když tu jsem. Chtěl jsem se vyhnout frontám a metr sněhu už asi nespadne - doufám Citovat
brixtr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 před 2 hodinami, HanysR napsal: metr sněhu už asi nespadne - doufám No moc nekřič, já bych se už ani nedivil tak si říkám zda mám ve sklepě ještě místo určitě joooo Citovat
Návštěvník Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 @brixtrJeště tam dva a půl komínku kol vleze Ulička akorát na to Citovat
Návštěvník Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 před 3 hodinami, HanysR napsal: metr sněhu už asi nespadne - doufám Z tohoto už jsem vyléčen...radši zajedu přezout o týden později Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.