oddie Odesláno před 2 hodinami Odesláno před 2 hodinami (upraveno) před 11 hodinami, Charlie 1 napsal: jakou výhodu má spodní skříňky zavěsit? aby se pod ně dostal robotický vysavač? az to zatížíš tak jsem zvědav na tu ikeu jak mají řešené korpusy na šrouby? aby to pořádně drželo tak jedině pořádně skripty a stáhnout jinak je to hrozná hrachovina tak do nájmu Zavěšené na lištu jsou vzadu, vpředu to má nožičky. Za mě mnohem lepší než jen samotné nohy, stačí si ustavit do roviny lištu a je to pak celé pevnější, přesnější a jednodušší. U sebe doma to mám "zatížené" už asi 7 let a není s tím sebemenší problém, a tak nějak netuším, v čem by ten problém asi tak měl být.... Tady odsud jsme sundavali 20 let starou drahou zakázkovou linku a část z ní zrecyklovali právě do nájmu. Tak když to srovnám: dvířka super, dýha, ale koho to dnes zajímá, když je preference lesklý lak. Korpusy jsou lisované piliny tak jako tak. Kování a výsuvy dnes o světelná léta jinde. Uspořádání a rozměry dnes taky jiné. Takže sice na povrchu "poctivý" materiál, ale jinak k ho... Zbytek mi přijde asi jako kdysi kecy ševců, když nastoupil Baťa BTW ještě k té liště, tu samozřejmě používá víc výrobců a netuším, kdo s tím přišel první. I tu recyklovanou linku jsme museli předělat na zavěšení na lištu, páč ve zdi bylo strašně drátů, na tohle je to fakt super věc. Nicméně jedna docela velká odlišnost IKEA lišty a závěsů proti ostatním - NEpoužívá rektifikační závěsy. Prostě jedou ve výrobě těch svých stavebnic takovou přesnost, že se tam nic nenastavuje. Plus teda ještě jedna celkem milá věc, ta jejich lišta lícuje s horní hranou, takže to i eliminuje chyby montáže a špatného zaměření, prostě kde je lišta, bude skříňka. Aby to byl schopen namontovat i někdo, kdo neumí do pěti počítat Upraveno před 1 hodinou uživatelem oddie Roman Bazi a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.