Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, Charlie 1 napsal:

jakou výhodu má spodní skříňky zavěsit? aby se pod ně dostal robotický vysavač?

az to zatížíš tak jsem zvědav na tu ikeu 😂

jak mají řešené korpusy na šrouby?

aby to pořádně drželo tak jedině pořádně skripty a stáhnout jinak je to hrozná hrachovina tak do nájmu😂

Zavěšené na lištu jsou vzadu, vpředu to má nožičky. Za mě mnohem lepší než jen samotné nohy, stačí si ustavit do roviny lištu a je to pak celé pevnější, přesnější a jednodušší. 

U sebe doma to mám "zatížené" už asi 7 let a není s tím sebemenší problém, a tak nějak netuším, v čem by ten problém asi tak měl být....

Tady odsud jsme sundavali 20 let starou drahou zakázkovou linku a část z ní zrecyklovali právě do nájmu. Tak když to srovnám: dvířka super, dýha, ale koho to dnes zajímá, když je preference lesklý lak. Korpusy jsou lisované piliny tak jako tak. Kování a výsuvy dnes o světelná léta jinde. Uspořádání a rozměry dnes taky jiné. Takže sice na povrchu "poctivý" materiál, ale jinak k ho...

Zbytek mi přijde asi jako kdysi kecy ševců, když nastoupil Baťa 😜

BTW ještě k té liště, tu samozřejmě používá víc výrobců a netuším, kdo s tím přišel první. I tu recyklovanou linku jsme museli předělat na zavěšení na lištu, páč ve zdi bylo strašně drátů, na tohle je to fakt super věc. Nicméně jedna docela velká odlišnost IKEA lišty a závěsů proti ostatním - NEpoužívá rektifikační závěsy. Prostě jedou ve výrobě těch svých stavebnic takovou přesnost, že se tam nic nenastavuje. Plus teda ještě jedna celkem milá věc, ta jejich lišta lícuje s horní hranou, takže to i eliminuje chyby montáže a špatného zaměření, prostě kde je lišta, bude skříňka. Aby to byl schopen namontovat i někdo, kdo neumí do pěti počítat 🤣

Upraveno uživatelem oddie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...