Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnešní projížďka s KubouS16 neměla chybu , děkuji pánovi a určo zopakujem.

trasa Bulovka-Blanka-Evropská-Horoměřice-Kralupy nad Vltavou-Odolená Voda (Schreek na stavbě nebyl a to prej je tam furt :D )-Neratovice a zakončení kávičkou u nás na terase za použití klubových hrníčků :D :D :D jak jinak . Prostě hezká Peu klubová neděle .

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

Pohoda 16 stupnu, jezdim do nuly, nebo pokud nesnezi. Foukalo v Blance jinak fakt pohoda. Samo termopradlo, jen sem mel tenisky bo boty jsem mel v praci.

Veverko copak?

Odesláno

Nemám to kde parkovat, ani kam s tím jezdit. Ale hrozně moc bych to "potřeboval" :D Další věc je výběr/cena stroje a taky ne zrovna nadšení v rodině ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak dnes příprava na zítřejší zazimování ....letos jen 3200km -loni 5000km , no jednak kvůli operaci a pak taky kvůli té mininehodě bratránka skutr vpodstatě 3-4 měsíce nejezdil.

příští rok napravíme. jsem zvědav v kterém měsíci to příští rok bude už možné odzimovat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Hraju si s myšlenkou pred vymenou oleje tam prcnout pulku plechovky tec oilcleanu, posledni dve vymeny oleje tam davam automobilovy olej 5w40 total quartz 9000 vymena po 3000 km.

Nebo radsi ne? :) u auta bych se nebal tady nevim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak dnes odzimováno, dofoukáno, namazáno , vyměněn olej a olej fitr (26341km) total 5w40 quartz 9000 + hiflo filtr. a použil jsem půlku plechovky výplachu oleje od TEC 2000

zvládl jsem i testovací jízdu

zítra opláchnout, naleštit prostě vyvonět a je v stand by módu :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

by mě jeblo, tak ten jeden tlumič zas chčije, tam bude něco špatně, jestli není pístnice oválná , hm nevím , každopádně jsem z francie objednal jeden novej , do 14 dnů dorazí, jezdim dal , ale jen do a z práce

Odesláno

Hele mě jeden chcal po koupi....koupil jsem dva jiné jeté a po dvou letech chčije zase ten druhej.....ne moc ale trochu jo......zatím jezdím a kdyžtak koupím zase nějaký jetý.

Nový jsou za ranec.... :papa

Odesláno

Jo a olej do auta bych tam nedal....je to vysokootáčkový motor a je třeba olej na to určenej ,tzv nízkostřihovej ....kterýmu se ve vysokých otáčkách netrhá olejový film....

Odesláno

-ten tlumič sem nechal repasovat ,resp oba , jeden drží už dva roky a ten druhej vzdy na zacatku sezony hned vytece, novej original me vyjde na 4500,- to kousnu.

-ad olej , ve specifikaci vyrobce je 5W40 minimalní API SJ , což tenhle motor oil splnuje spřehledem , mimochodem stejný olej jsem mel v 1,8i 406 a točil jsem 7000ot a umělo to i víc , s satelisem je strop 7000ot a vprumeru jezdim 5-6000 ot , takže toho bych se nebál

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...