Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uvidíš po vypuštění oleje, nějaké mini kousky by se měly objevit, zkusil bych přelít olej přes látku...,pokud nee, tak nějaký kradák v lakovně :nevim

Odesláno

tak oil vymenen včetně toho v rozvodovce.

v oleji nic nebylo a ani motor by diky hrubému sitku nemel sanci něco nasat.

takze dle mého to někdo ze zvedavosti vyndal , při zandavani asi ulomil , zbytek zahodil a vicko-spunt zasrouboval.

variante ze si ji někdo vymenil do svého stroje neverim, tohle není bezny stroj.

post-6351-0-25999600-1425824668_thumb.jp

Odesláno

tak v srpnu repasované tlumiče a najetí cca 1500km začal pravej tlumič chcát jak svině kolem pístnice, takže dnes vymontuju a skutr bude nachvilku odstaven :(

posílám to klučinovi co mi to repasoval . uvidíme co stím.

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem dnes cistil pal system TECem a jsem trosku zmaten chovanim cerpadla. Je jedno hadicove. Kdyz saje tak znej strika palivo i bokem jako by zpet do nadrze, ale takovym rozprachem. Proste jsem zil v tom ze cerpadlo jen saje ale mozna to je jako vracecka?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak chyba lambady se vratila i s cukanim a dusenim pri rozjezdu, dnes jsem ji menil za jetou 800,- na te jete bylo bosh cislo a dle elitu nahrada s uni kabelem 600 po klubove 30% sleve. Sem myslel ze me vomejou. Tak priste no :-), podle oem kodu peugeot a ani piaggio nicnenalezeno jen origo za tri litry. Jinak musel dolu vyfuk jinak bych se na ni klicem nedostal. Jsem zvedav na ranni start a rozjez a samo spotrbu pac ta se zvedla svine. Ted mam odpojenou baterku kvuli resetu chyby.

Odesláno (upraveno)

kolko mas uz na tom nabehane?

keby si mal moznost sa znova rozhodnut, isiel by si do toho znova?

precital som si cele vlakno a super citanie a pribeh :):super

tiez idem kupovat skuter, sice iba 125-ku, nechce sa mi vodicak robit :D

takze toto vlakno budem so zaujmom sledovat :P

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno

Za rok a dva měsíce jsem odjezdil 5000km v podstate jen do a z prace plus jeden 100km vylet a jeden sraz v liberci, jinak jezdim jen okolo komina melnik- nera-pha - brandys.

Nelituju, bavi me to, libisemi to, vycistim si hlavu u toho, dilu na to je vsude dost,jen nekdy to trva dyl,ceny v norme.

Odesláno (upraveno)

tak to hej, hlavne sa clovek vyventiluje,

ja som sa tiez postupne dostal do podobnej situacie, kedze doprava v mojom okoli do prace, obcasne vybavovacky atd.,

je vsade na dve hodiny :D tak to musim riesit takto, ale co sledujem, zacina sa to velmi rozmahat, co chvalim.

to by velmi pomohlo dopravnej zatazi keby sa to cim dalej tym viac rozmohlo..

Odesláno

No aktualne na pulroku zavreli centrum brandysa, pak spojku v kostelci.zlayej skutrik a o praze nemluve, sup pres plnou do protisměru a jupiii, nebo prutah kolonou jupiiii. Prvni flek na semaforu,na prejezdech s vlakem, parkovani vsude vedle v chodu a bezpoplatku,na dalnici bez poplatku....krasa :-)

Odesláno

neni o com :super

u nas na SK konecne od minuleho roka povolili statie na chodnikoch co bolo zakazane, takisto si si musel platit parking

ako normalne auto, potom sa motorkari vzburili a zaplavili motorkami cele mesto a kzdy si kupil na parkovacie miesto

statie na pol dna, to znamena ze boli prazdne ulice a v boxoch stali motorky po jednom :D malo to uspech a "nasi" schvalili

novelu, ktora to uvolnila, takze konecnce ako vravis, vsede zadarmo a vsade prvy a s parkingom ziadny problem :)

takto nejako :D

1386959_motorkari-centrum-bratislava-mot

Odesláno (upraveno)

sory za OT, myslel som ze si schudol,. ale to vlakno neviem najst :D

125-ku som skusal, je to vzhladom na moju vaho v celku ok, ma to dobry krutiak, aspon co ja idem kupovat.

mensiu by som nechcel, jednak by to bolo trapenie a vyzeral by som v tom jak medved na kolobezke v cirkuse :D

a vacsiu, ako vravim, moc sa mi nechce do vodicaku A/A1 a aj cenovka ide vyssie. :(

naozaj len na mesto bude sluzit, rychle premiestnovacky a pod... :)

ale uz ti to tu necham, nebudem tu popisovat o sebe, rad si precitam pokracovanie toho Tvojho pribehu :papa

Odesláno

140 kg ale tuku min v pase a obvod břicha o hodne min, ted cvicit nemuzu, aktualnenjen jidlo, v srpnu jdu pod kudlu a po zotaveni zas nabehnu...zdravi je kur.a, ale musi se bojovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...