Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výfuk na 206 RC - středový díl

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám trochu problém s výfukem na RCčku...konkrétně se středovým dílem. Dat skoro devitku za pozink v peugeotu se mi fakt nechce, to si muzu nechat udelat z nerezu na zakazku...ale potrebuji ho co nejdříve. Vaření vzhledem ke stavu nemam moc vyznam, stejne v HK nikoho neznam... Nevite nekdo o nejake nahrade nebo o nekom kdo by mel zachovalej kus na prodej?

Odesláno

ja to resil loni a koupil sem ho v anglii bo ve francii ho nemeli :( a byl jeste levnejsi nez kdyby ho meli tady. Akorat neni nerez protoze sem necekal ze zustanu ve francii. Jinak by sel cely do nerezu. Takze asi pristi rok az ten \"novy\" prohnije.

Odesláno

Hmmm, no to je prave naprd...dat 8,8t za vyfuk co vydrz dva roky me fakt stve...ale nahradu v cr neni mozno sehnat...to je fakt na... A na zakazku to bude mrte dlouho trvat... :-(

Odesláno

Když se stříkne zvenku tepluodolnou barvou, tak to i docela vypadá. Mám s noname (v tomhle) docela dobré zkušenosti, kvalita bývá na úrovni levné druhovýroby (např. Polmostrów)...

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, dal jsem se trochu do kupy a potreboval bych pomoc. Porebuji sehnat stredovy dil vyfuku ktery neni deravy jako cednik. Porebuju projit v STK...mam v reseni nerez "na miru", ale to bude docela trvat a na tu stk fakt musim :-D

Nevite, prosim nekdo o necem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...