Francouz_407 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Jednou jsem na ebay platil přes Paypal a nyní si to ten můj účet na paypalu pamatuje a jakmile kliknu na tlačítko v košíku \"Proceed to checkout\", tak mi to bez dalšho výběru okamžitě zaplatí z toho účtu paypalu, dokonce se ani nepřihlašuji. Potřebuji to změnit na jiný účet na paypalu, nevíte jak toto zrušit? Citovat
Almanil Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Já mám dojem, že je to svázané ještě mailovými adresami. Potom by asi mělo být řešení v jejich změně. Citovat
Francouz_407 Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 už jsem to našel my ebay > account > paypal account > remove link Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 tak na paypal zrus automaticke prihlaseni me po kliknuti na platbu nejdriv vyskoci okno paypal kde se me zepta kterym uctem se prihlasit Citovat
h4wk3y Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 mozna jsem paranoidni, ale nic, co muze hybat s myma prachama, si nenechavam prihlaseny, ani tak, aby to bez zadani hesla mohlo neco provest... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 tak asi jo jas to mam takhle Citovat
Stejsn Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Na eBayi je na to volba, buď můžeš mít paypal prolinkovaný se svým ebay účtem a při nákupu platíš jedním klikem, nebo ten link zrušíš. Je to tam celkem okatě vidět, před zaplacením je tam Confirm and Pay a vedle toho je možnost remove link, kde je i obrázkama znázorněný přetržení vazby mezi ebay a paypalem: Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Stejsn tak tohle vidim poprve, ale mozna to je tim ze paypal mam na jinem mejlu nez Ebay Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.