PavelGTi Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Zdravím Vás Peugeoťáci, Máte někdo zkušenosti s gumou ve spreji? Já dnes ztrestal znak na 207 a nevypadá to vůbec zle. Zajímá mě, kde jste kupovali, jestli to zvládne myčku atd. Citovat
skuci Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Myčka, wapka v pohodě, dělal jsem s tím i kola ;-) kupoval jsem to na netu kde ti už přesně neřeknu... Citovat
PavelGTi Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 Šplíchl sem i zrcátka a dneska projedu myčkou, jsem zvedavej jestli to vydrží Citovat
Lada78 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Pokud jsi to dobře odmastil, tak to bude držet jak kráva. Používám to na elektroniku do modelu a je to dokonala věc. Citovat
Béďa Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 chystám se vzít plasti dipem litaky na zimu, tak uvidíme co to vydrží.. kolik by jste dali vrstev? Citovat
PavelGTi Odesláno 26. červenec 2014 Autor Odesláno 26. červenec 2014 No takže plasti dip není špatnej, ale ne vždy se zadaří. Jinak nějakej šikula už mě dloubl nehtem do zrcátka takže čekám kdy se to začne odlupovat. Není to špatný, ale počítej s tím, že ti to asi hned nepůjde jak těm borcům na youtube nebo jsem asi neschopnej na zrcátka a přední znak jsem dal asi 6-7 vrstev a vypadá to celkem dobře. odmastil sem to řekl bych dost poctivě a stejně se mě to někde nepovedlo. Hlavně nikomu neříkej, že je to plasti dip protože všichni to hned chtějí zkoušet nehtem, myslel sem že jim utrhnu hlavu Citovat
Landys75 Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 já mám udělaný komplet auto metalickým racerdipem, zatim to celkem drží, no uvidíme po zimě, dával sem 5 vrstev, ale taky to neni úplně dokonalý, ale je supr že to neztéká a fakt hezky se s tim pracuje :-) Citovat
skuci Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 já jsem taky dával 4 vrstvy... výhodou bylo teda aspoň u mě, když mi to náhodou trošku zteklo nebo se něco nepovedlo, tak při nanesení další vrstvy se ta pod tím vyrovnala a bylo vše v pořádku Citovat
Landys75 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 tady je foto 2 dny po nástřiku:papa : omluvte tu přední mřížku, to je jen provizorium, bude tam zanedlouho FMIC:mad: [upravil dne 27/7/14 18:09 od Landys75] Citovat
lud3k Odesláno 20. září 2014 Odesláno 20. září 2014 takze cca za 6000 to nastrikam a aj sam jo? vydel jsem ze se prodavaji pistolky na sprej pritom to by to bylo lepsi jelikoz seme to fatk libi planuju to na svouji 406 plus cerny leskli kola tak sand to bude knecemu Citovat
Landys75 Odesláno 20. září 2014 Odesláno 20. září 2014 jj nastříkáš, ale pokud by si kupoval ty spreje a chtěl tim dělat celý auto tak tě to vyjde dráž a bude to docela pakárna dělat celý auto sprejem v 5 vrstvách. já sem to stříkal vzduchovou pistolí skoro tři hodiny, takže sprejem si to nedovedu představit takovou plochu :-D Citovat
lud3k Odesláno 25. září 2014 Odesláno 25. září 2014 noo borec z tuning shopu to lakoval sprejem od folia tecu a parada..... Citovat
Partes.cz Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 Já dělal zrcátka a budu to předělávat, uchvátal jsem přípravu a už se to odlupuje po měsíci. Ale kámoš to má a drží mu to v poho. Chci dělat i kola Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.