Print Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Čau co znamená oznacení TS6 google mi poradil akorát v tom že je to nějaká limitka ale nic víc ... Já to viděl pouze u faceliftu 406 u motorizace 2.2 a 3.0V6. díky za info. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Výbava TS4 Auto bylo určeno pro dánský trh a na bocích má nápisy TS4. Pátral jsem co to znamená a je to výbava. TS je úroveň výbavy a 4 značí čtyřválec. Třílitrové 406ky ve stejné výbavě byly šestiválcové TS6. Takže co všechno se pod tím označením skrýva? -Dálkový centrál -4x airbag -Vyhřívání sedaček -Velurová tapecíra -Elektrická přední i zadní okna -Tónovaná skla -Automatická klimatizace -Přední mlhovky -Kliky v barvě auta -Elektrická vyhřívaná zrcátka -Rádio s CD a ovládáním u volantu -ABS -Dešťový senzor -Loketní opěrky -Modré obložení palubky -Teploměr oleje, venkovní teploměr -Kožený volant, nastavitelný ve dvou osách -Polokožené sedačky s modrým vzorem -Palubní počítač. Zdroj: http://moje.auto.cz/Stejsn/bejk.html [upravil dne 17/7/14 11:31 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 No sice dobastlenou, zadni okna maš v el.?? Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 joo... vlastně mám stříbrný lišty a panely přístrojů... to bych musel ze sedanu vzít modrý lišty brunito:P Citovat
agresssor Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 ze bz kombikova V6 na ouraganech a s polokuzi ? Cena cca 60k ? Citovat
Print Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 agressor: přesně :-) ale to pouze za předpokladu že moje auto nepůjde opravit. Citovat
Stejsn Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Výbava TS4 Auto bylo určeno pro dánský trh a na bocích má nápisy TS4. Pátral jsem co to znamená a je to výbava. TS je úroveň výbavy a 4 značí čtyřválec. Třílitrové 406ky ve stejné výbavě byly šestiválcové TS6. Takže co všechno se pod tím označením skrýva? -Dálkový centrál -4x airbag -Vyhřívání sedaček -Velurová tapecíra -Elektrická přední i zadní okna -Tónovaná skla -Automatická klimatizace -Přední mlhovky -Kliky v barvě auta -Elektrická vyhřívaná zrcátka -Rádio s CD a ovládáním u volantu -ABS -Dešťový senzor -Loketní opěrky -Modré obložení palubky -Teploměr oleje, venkovní teploměr -Kožený volant, nastavitelný ve dvou osách -Polokožené sedačky s modrým vzorem -Palubní počítač. Hele Radku, to je MŮJ text, kterej jsi vykopíroval z profilu mýho auta na moje.auto.cz, že jo? By se slušelo napsat aspoň zdroj Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/35490811/Peugeot-406-30-V6-Edice-TS6-Rok-2002.php Jestli to je tahle tak byla rozstrelena na předek a stoji v bazaru v hk už minimálně pul roku ne li dele.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Hele Radku, to je MŮJ text, kterej jsi vykopíroval z profilu mýho auta na moje.auto.cz, že jo? By se slušelo napsat aspoň zdroj OK, napraveno, nějak mi to vypadlo, většinou to davam automaticky. Citovat
Print Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 Charlie jak si na to přišel že byla borena ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 na sauto.cz byla taky dlouho a zacinal nekde na cene 90K ..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Serviska k tomu vůbec něni,no když to mel lip natočený a jiný fotky u toho byly předek byl celém jiném,uvažoval sem o ni... On mi tvrdil,ze byl dělány rozstrik,protože byl předek otluceny od kamínků.... Nech si poslat vin at se zjistí historie..... Třeba prodával úplně stejnou už před rokem. Citovat
Print Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 Tak jsem mluvil s pánem a říkal že bourany to nebylo a že je to z Německa takže se musí zaplatit eko vypalny udělat přihlášení a stk. Takže tahle 406 asi nebude ta kterou mae kluci namysly Citovat
John Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Eko výpalný snad ne pokud je to 2002 tak je to EURO3 a zatím ještě bez poplatku... Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 fajne, takze ja mam TS4, akorat mi nejaka kurva sloupla ty nalepky Citovat
Print Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 John: říkal že eko by bylo 3000. Ale.nevím pan slíbil že mi do 10minut pošle smskou VINko a už to budou 2 hodiny a pořád nic. Jinak auto má prý najeto 180 000 a má to komplet servisku. Citovat
agresssor Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Nic proti tobe Printe ale nechapu jak jeste muzes byt tak naivni a verit tomu ze to auto ma servisku, kdyby mi tohle nekdo rekl tak nad tim mavnu rukou protoze v tyhle dobe ti ji vytvori kazdej druhej cicmunda...... Jinak nad tim autem sem taky nekolikrat premejslel, tak uvidis Citovat
Print Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 Agressor už podle toho že mi neposlal až doteď VIN co slobil že pošle tak je mi celá serviska a ty jecy co mi napovídal jasný ... Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 když jsem se o tohle auto zajímal,serviska nebyla....mě říkal ,že je dotažený z Dánska,tobě německo.... vin poslat nechce... jeblý na předek to bylo=podle mě hledá kavku...příští týden jedu do HK můžu ti na ní mrknout... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.