Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mohl bych Někoho poprosit o radu?

Před měsícem jsem si zakoupil Fiat Ulysse 2.0 JDT rv. 2003

Aniž bych se po této verzi Sport Camp sháněl měl jsme štěstí že zrovna tahle verze byla v přijatelném stavu. Po několika dnech jsem začal zjišťovat jak funguje malý dřez ( umyvadlo) a k čemu je otevírání střechy ,proč jsou v podhledu kabiny 3 díly jakých si polstrovaných desek které lze vyndat. Po vyklopení střechy jsme nalezl stan v kterém ale není žádný otvor.

Pokouším se hledat na netu zdali se jedná o spací nástavbu nebo jen o prostor v kterém se při otevření střechy dá stát.

Manželka tvrdí že se jedná o spací prostor já si to nemyslím i vzhledem k délce prostoru který je cca 180 cm.

Děkuji

post-54207-14109638747896_thumb.jpg post-54207-14109638747473_thumb.jpg

Odesláno

Stan se tváří jako spací nástavba a bude se tam lézt vnitřem auta, tím že si odděláš desku a vlezeš tam a zase zaděláš. Pokud budeš chtít v autě stát, tak vyjmeš asi všechny desky.

[upravil dne 16/7/14 21:23 od wyziv]

Odesláno
Odesláno
Tam asi chybí plachta jako je tady na fotkách :

http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c8/14857020?goFrom=list

Tu plachtu mám ale bez otvoru , co jsme se díval na obrazky na google tak u některých stanů v \"nástavbě\" na střeše mají plachty s otvorem, některé jsou jako v mém případě bez otvoru. Tak já nevím jestli je to na chrupec nebo jen na stojku:-):myslim

[upravil dne 17/7/14 17:29 od martinver]

Odesláno

Zdá se že se na foru C8 nikam neposunuli ,stále tam visí ten jeden dotaz.

Odesláno
Stan se tváří jako spací nástavba a bude se tam lézt vnitřem auta, tím že si odděláš desku a vlezeš tam a zase zaděláš. Pokud budeš chtít v autě stát, tak vyjmeš asi všechny desky.

[upravil dne 16/7/14 21:23 od wyziv]

No budu to muset vyzkoušet, bojím se že ze svejma 90 kg mě ty desky neunesou , pravda je že jsou trošku prohlé to by svědčilo o tom že se na nich už někdo válel))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...