Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam rovnaky problem Klaus ako ty uz dlhsiu dobu, skusal som uz aj vyvazenie kolies viacnasobne aj u originalov diskov ako aj u dalsich elektronov a nepomohlo, takisto vymena pneu za nove a nic. Bola urobena geometria - nepomohlo, vymenene loziska takisto ako tu niekto radil, brzdy,kotuce ok - nepomohlo. Nakoniec som sa dozvedel ze cela chyba je v diferaku... :D takze tymto moje hladanie po pricine poruchy skoncilo.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Chtěl by jsem se přidat o radu. Jsem čerstvým majitelem 407sw 122000km a kolem 80-90km auto začne vibrovat. Když pak přidám, je to OK. Myslel jsem si, že jsou špatná kola a tak jsem počkal na přezutí na zimní, ale problém stále přetrvává. Jen podotknu, že když jsem auto koupil, nebrzdila ruční brzda na levém kole a mechanik mi říkal, že jí musel "rozhýbat".  Díky předem za poznatky.

Upraveno uživatelem m.felix
Odesláno

Mne to robilo tiež ale kotúče aj vyváženie bolo ok,vymenil som som spodné capy a capy riadenia a všetko v poriadku. Žiadne vybrovanie ani trasenie

A při zvednutém autě se nic neviklalo nebo nevykazovalo vůli? 

Odesláno

v pondělí jsem domluven s automechanikem, že se mi na to podívá. Nerad bych sypal peníze a závada přetrvávala :) . Koupil jsem ji jako náhradu za mojí Xsaru. 

Odesláno

mám ještě poznatek z dnešní jízdy, že při jízdě na hrubém asfaltu a při ostém zatočení vlevo nebo vpravo se závada neprojevuje. Je to tedy pouze na hladkém povrchu při jízdě rovně a i mírného zatáčení.

Odesláno

pokud jsi měnil i disky a mněl jsi je správně vyvážené tak už ti zbývají jedině zvlněné brzdové kotouče

Poloosa. Tohle jsem měl kdysi u Mazdy 626 a trvalo tři měsíce, než se na to přišlo.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...