mmx Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Zdravim vsetkych clenov, Po vymene vyparniku v kabine (P806) mam problem s automatikou klimy. Ide o to ze mam nastavenu teplotu, stale chladi no po case , zrejme asi dosiahne zelanu teplotu, prestane chladit a prepne klapky na kurenie na plno. Je to velmi neprijemne. Po znizeni teploty o pol stupna zacne znova chladit uz v pohode. Druhy krat co sa mi to stalo, som si povedal ,ze vydrzim, zhruba po 2-3 minutach kurenia zacalo znovu naplno chladit. Nestretli ste sa niekto s takouto chybou? Bude mi vediet diagnostika ukazat hodnoty na cidlach v realnom case, ci tam nieco nezblblo? Pokial viem klimu ovlada hlavne cidlo s ventilatorcekom pri airbagu spolujazdca, vzduch miesa podla cidla na vyparniku a na radiatory. A dalsie upravuje krivku chladenia to, co je pod sklom a snima slnecne ziarenie. Opravte ma ak sa mylim. Nema niekto schemu automatickej klimy, alebo aspon schemu blokovej funkcie? Dikes za kazdu radu Citovat
P607Olda Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Vypadá to na problém s čidlem namrzání výparníku - jednak tomu odpovídá chování a jednak jsi výparník měnil, tak jsi ho možná dobře neumístil anebo utrhl - a teď už to reguluje hrubě - vypíná podle bezpečnostního čidla tlaku v okruhu. Citovat
mmx Odesláno 15. červenec 2014 Autor Odesláno 15. červenec 2014 vin: ZFA22000012843974 je to ulysse tak neviem ci nieco najdes. P607olda> Cidlo je umiestnene na 100% dobre, ci je funkne to neviem, ale islo ako som to rozoberal. Osobne si myslim, ze keby vypol kompressor , fukal by mi vlazny, ako ked dam ECO mod, ale mne prehodi klapky a zacne fukat horuci cez radiator. Inak cidlo na radiatore sa mi nezda, je tam len oprete o radiator a drzi ho len gumenna priechodka co je dost navolno. Dierku medzi rebrami ( ako ma vyparnik ) na cidlo som nenasiel. Keby mi diagnostika ukazala hodnoty z tych cidiel vedel by som na com som. Citovat
407coupe Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Zastav sa niekedy, môžme to zdiagnostikovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.