Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych clenov,

Po vymene vyparniku v kabine (P806) mam problem s automatikou klimy.

Ide o to ze mam nastavenu teplotu, stale chladi no po case , zrejme asi dosiahne zelanu teplotu, prestane chladit a prepne klapky na kurenie na plno. Je to velmi neprijemne.

Po znizeni teploty o pol stupna zacne znova chladit uz v pohode.

Druhy krat co sa mi to stalo, som si povedal ,ze vydrzim, zhruba po 2-3 minutach kurenia zacalo znovu naplno chladit.

Nestretli ste sa niekto s takouto chybou?

Bude mi vediet diagnostika ukazat hodnoty na cidlach v realnom case, ci tam nieco nezblblo?

Pokial viem klimu ovlada hlavne cidlo s ventilatorcekom pri airbagu spolujazdca, vzduch miesa podla cidla na vyparniku a na radiatory. A dalsie upravuje krivku chladenia to, co je pod sklom a snima slnecne ziarenie. Opravte ma ak sa mylim.

Nema niekto schemu automatickej klimy, alebo aspon schemu blokovej funkcie?

Dikes za kazdu radu

Odesláno

Vypadá to na problém s čidlem namrzání výparníku - jednak tomu odpovídá chování a jednak jsi výparník měnil, tak jsi ho možná dobře neumístil anebo utrhl - a teď už to reguluje hrubě - vypíná podle bezpečnostního čidla tlaku v okruhu.

Odesláno

vin: ZFA22000012843974 je to ulysse tak neviem ci nieco najdes.

P607olda> Cidlo je umiestnene na 100% dobre, ci je funkne to neviem, ale islo ako som to rozoberal. Osobne si myslim, ze keby vypol kompressor , fukal by mi vlazny, ako ked dam ECO mod, ale mne prehodi klapky a zacne fukat horuci cez radiator.

Inak cidlo na radiatore sa mi nezda, je tam len oprete o radiator a drzi ho len gumenna priechodka co je dost navolno. Dierku medzi rebrami ( ako ma vyparnik ) na cidlo som nenasiel.

Keby mi diagnostika ukazala hodnoty z tych cidiel vedel by som na com som.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...