Jelen226 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Ahoj, rozhodl jsem se na své 306ce řešit vůli v čepech předních ramen, tak jsem auto zvedl a začal s tím hýbat, abych viděl, co všechno je v háji. Zjištění bylo, že čepy jsou OK, ale hýbou se jejich uložení do těhlice, čiliž na jejich ose. S hrůzou jsem zjistil, že nejsou kónické, jako u ostatních aut, se kterými jsem se setkal, ale jsou válcové se zápichem. Ten šroub, co to tam drží, je utažený, co to dá, ale čep se stále hýbe. Je to na výměnu těhlice, nebo se to fakt musí nějak nahřát a strašně dorvat? Řešení mi to přijde dost nešťastný.... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 jsou dva průměry čepů-16 a 18mm, pokud už čep v těhlici vykvedlal ovál, je třeba ji vyměnit, na vrakovišti za hubičku... Citovat
Jelen226 Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 Dík, mám tam ten menší. Možná by bylo řešení přestružit díru na ten větší, ale asi fakt to vrakoviště jistí. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 přestružením snížíš pevnost , šel bych do toho vrakáče, jinak řešení je to lepší než konus--nepotřebuješ stahovák, jen povolíš a demontuješ šroub, do mezery v těhlici naklepneš větší šroubovák a je to:), samozřejmě musí být ten správný průměr čepu..., vymění to i trouba [upravil dne 9/7/14 14:18 od ozzy56] Citovat
Antoan80 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 od 5,18 € ks najlacnejšie priemer 15,9 mm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.