Print Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Ahoj chtěl bych rozlestit lak na svém autě ale nemám garáž kde bych to mohl udělat a tak mám dotaz zda by mi někdo nepujcil na jeden den garáž. Samo že to nechci zadarmo na nějaké odmene se dohodneme :-) Nejlépe Praha a okolí. Díky. Citovat
oddie Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Jo, ale az se vratim a uklidim tam, a je hodne mala. P6. Citovat
spazi s16 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Mam za Budejovickou klidne prijed aspon mi ukazes jak na to ;-) Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Když bude pěkně tak není potřeba ani garáž , podle mne jde spíš o 220V Citovat
Print Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 Kluci díky za nabídky :-) servisman přesně hlavní je mít přívod 220v ale garáž je oroste garáž. A ještě jedna otázka na spaziho jakej máš k garazi nájezd ? :-D Citovat
spazi s16 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Elektrika tam je a najezd je rovnej jen kouka kus ramu vrat ale nic velkyho... Citovat
Print Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 Tak super teď ještě kdy máš čas aco za to ? :-) Citovat
spazi s16 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 V patek bych asi mohl celej den a mozna i sobotu ale to podle pocasi. Ja bych zkusil rozlestit cerny rally tak mi muzes poradit jak na to. . Citovat
Print Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 No mě by se hodila sobota protože na zejtra už asi nedostanú volno... Nebo kdybys měl volno v dalším týdnu tak to bych dovcu dostal a urco ti poradim :-) Citovat
spazi s16 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Pristi tyden to asi nepujde tak bych to udelal v tu sobotu a kdyz budu muset do prace tak te tam necham. Kdyztak mi napis co budu tak potrebovat, nejakou tekutou pastu na lesteni mam ale jeste jsem s tim nedelal. V kolik bys tak prijel v tu sobotu? Citovat
Print Odesláno 10. červenec 2014 Autor Odesláno 10. červenec 2014 Hele děj mi na tebe číslo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.