Barthez011 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Zdravim, mám takový problém s Peugeot 206, r.v. 2000, 1.1i, 44kW. Občas při zatočení na pravou stranu nebo při nájezdu do pravotočivé zatáčky se ozve někde jakoby od kola spolujezdce takové lupnutí někdy až jakoby praskání. Nejde to od horního uložení tlumiče. Jde to spíš někdy víc zespod. Nejpíš to bude něco v řízení. Když pak vracím volant do rovné polohy, vrací se jakoby s cukáním (sekavé pohyby). Kuláky, tlumiče, uložení, vše vyměněno. Mám podezření na něco v řízení. Někdo nějaký nápad? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Muže to být homokinetický kloub, začne lupat právě při tahu v plném rejdu Citovat
Barthez011 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Taky mě to už napadlo. Nejvíc se to projevuje právě spíš, když je motor v tahu, ale není to pravidlem. Dá se tím ale vysvětlit ten sekavý pohyb volantu, když se vrací do rovné polohy? Citovat
to-mi Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ospravedľnujem sa, viem že môj vstup s problémom nesúvisí, ale neviem vložiť svoju otázku do fóra. Poradí mi niekto? Citovat
to-mi Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Na mojej 206-ke sa po naštartovaní ozýva škrkavý zvuk zo spojky. Po stlačení pedálu prestane a po uvoľnení ho opäť počuť až do zohriatia motora, čím je vonkajšia teplota nižšia, tým je zvuk silnejší. Spojka inak pracuje normálne, auto má najazdené 53000 km. Ďakujem za Vaše názory. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 koukni na silenblok motoru celou dobu jsem to dával za vinu poloosám a čepům a všemu možnému a pak jsem zjistil že mám urvanej silenblok motoru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.