Wext Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Zdravím Vás tady, mám dost velký problém s blinkry.... Problém je v tom, že když chci dát pravý nebo levý blinkr, tak se blinkry nespustí, ovšem, když dám všechny 4 (výstražné) tak jdou... nevíte čím to může být ? já bych to typoval na páčku, ale než začnu něco dělat, chci se poradit... Citovat
Wext Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 VIN: VF38CRFVE80507249 Víš, čím to může být ? Citovat
straki007 Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Zkotroluj pojistky F19 a F26 pod volantem. Pokud budou OK tak vyndej packu na smerovky a pri zapnutem zapalovani a zapnuti smerovky doleva zkontorluj jestli jde napajeni do pinu 4A a smerovky doprava do pinu 2A na konektoru 9 pinovem cernem. Citovat
Wext Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 Ok, díky za radu, zítra to hned zkusím, dneska už jsem bohužel pryč...chtěl jsem jet coupéčkem ale kvůli toho jsem ho musel nechat doma a jet oktávkou Ještě jednou moc díky, zítra se snad domu dostanu brzo, tak to hned zkusím.. Citovat
Dave_k Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Relé blinkrů je za záslepkou na palubce u dveří řidiče, když otevřeš dveře. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 potvrdzujem poistky, na peugeot expert som riesil podobnu dilemu. na blinkre su dve poistky co som cumel ako puk. jedna poistka napaja kvazi ten cudlik vystrazne 4x blinkre a druha poistka napaja blinkre cez packu... 4x blinkre isli, klasicke blinkre cez packu nesli. ja som to robil presne opacne ako straki pise, najprv som rozobral packy blinkrov a meral ci idu kontakty a az potom som kukol este raz poistky... kto by povedal ze poistka tam bude blinkrova este jedna myslel som ze je jedna spolocna jak pre 4x blink tak pre packovy blink. haluz no... [upravil dne 6/7/14 21:24 od Marcel00] Citovat
Wext Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 Straki: Tak jsem to dělal přesně podle tebe, dneska, hned jak jsem přijel... jsem se do toho dal, takže výsledek je takový: Pojistky jsou v pořádku, pro jistotu, jsem obě vyměnil za nové, blinkry pořád nejdou, a když jsem měřil napájení, tak při zapnutém zapalování jsem nic nenaměřil, takže šťáva tam nejde ani když jsem dal blinkr doleva nebo doprava.... Už mě to auto fakt sere Já už jsem zoufalý, naštěstí to auto teď tak moc nepotřebuju, když mám koktu ale i tak mě to štve... Jaké jsou tedy další návrhy ? Dave: myslíš, že to může být tím relátkem, i když tam nejde šťáva do blinkrů ale výstražné jdou ?? Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Tak mrkni na sedive rele u pojistkove skrinky. Melo by mit jenom tri piny. A na pin c2 by melo jit napeti. Pokud jde tak zkus si pujcit od nekoho to rele. Citovat
Wext Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 ok, díky, pokusím se. Jinak to relé najdu kde ? Musím rozebrat něco jiného, než jen kryt pojistek ? Já se ptám, jen ať vím, kterým směrem zítra hledat Citovat
Wext Odesláno 10. červenec 2014 Autor Odesláno 10. červenec 2014 Tak, po dlouhé době jsem se konečně dokopal, vyřešit ty blinkry, a dostal jsem se k tomu šedému relátku, do relátka napájení šlo, takže jsem zkusil vyměnit to relátko za stejné co jsem sehnal na vrakáči za 50,- a ejhle, najednou to jde takže bych chtěl poděkovat především Strakimu007, protože podle něho jsem to přesně dělal a taky našel, c čem to bylo, takže, Straki, Děkuji moc, bez tebe bych to nedal Citovat
miguelx Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 Ahojte, ak môžem moju prvú otázku na fóre. Mam rovnako problem so smerovkami ale trochu iny ako tento a podobné čo som tu našiel a čítal.... Smerovky mi idú (myslím z vonku na aute) lenže ich signalizácia na budíkoch tými zelenými šípkami a cvakanie/ťukanie mi proste vypadáva.... Idem autom a všetko je OK. Odrazu z ničoho nič dôjdem do križovatky, dám smerovku a nič neťuká, nič neblíká na budíkoch... ale viem že z vonku idú. Robí to náhodne počas jazdy... prejdem nejaký úsek a zas všetko OK. Čo som si všimol, tak mi slabo preblikne displej palubneho PC (kde je dojazd, info z radia...) a vtedy prestane táto vnútorná signalizácia pracovať. Robí to či je dážď, či mesiac horúco a sucho. Prešiel som všetky ukostrenia co som našiel, prekontroloval som všetky poistky, káble čo som našiel za budíkmi a pod volantom, rozobral budíky a prezrel spoje, prekontroloval žiarovky... páčku som nekontroloval nakoľko tam je jeden ten šrob so strhaným závitom a musel by som ho vyvrtať... a nebol vtedy čas. Čo to prosím môže robiť? Je to tou páčkou, alebo tým relátkom alebo čím? Nechápem však prečo to vždy spraví po prebliknutí toho displeja. Citovat
miguelx Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 r.v. 2000... ale nie su to tie zdruzene packy.. je to ta klasika... packa smeroviek na dvoch sroboch Citovat
Wext Odesláno 11. červenec 2014 Autor Odesláno 11. červenec 2014 Já bych to typoval buď na nějaký volný pin, který ti při jízdě vypadává a proto to sem tam bliká a sem tam ne, a nebo to relé, ale jen hádám, napiš když tak straki007, on ti poradí, mě poradil, takže tobě určitě taky ale Dave o tom bude asi taky něco vědět Ale já bych to typoval na kabel nebo na relé...ale spíš ten kabel Citovat
miguelx Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 ja si tiež myslím že to je nejaký kábel, skutočne počas jazdy z ničoho nič + preblik displeja a hneď smerovky KO... kvalita ciest je aka je a vždy niečo trafím, tak otras je... ale fakt už neviem ktorý.. plazil som sa už asi všade... môže mať to rele na starosti aj tu signalizaciu vo vnutri? Citovat
Wext Odesláno 11. červenec 2014 Autor Odesláno 11. červenec 2014 No nevím jestli zrovna to relé, ale je to možné, Dave tady mluvil ještě o jednom relé v boku palubovky, ale tam jsem se nedíval, ale relé může mít na starosti i tu signalizaci vevnitř Já bych to zkusil a jestli to nezabere, tak napiš strakimu ale jinak to vidím na nějaký skřípnutý kabel nebo na konektor, kde je volný pin, u konektorů to dělá často Já si to taky nejdříve myslel a nakonec to bylo pojebané relé Ale buď rád, že to není jak u mě, mě blinkry nešly vůbec, ani zvenku ani zevnitř takže jsem byl úplně v prdeli s tím tvým se dá jezdit Citovat
miguelx Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 tak ano, aspoň že to z vonku ide.. no skúsim pozrieť to rele resp. rovno ho kúpim a vymením.. dúfam že to je v ňom inak zas rozobeiem pol auta :-( Citovat
Wext Odesláno 11. červenec 2014 Autor Odesláno 11. červenec 2014 Já bych fakt radši ještě nic nekupoval, napiš SZ straki007, ten ti pomůže, jestli nevíš jak poslat Soukromou Zprávu, tak si klikni na strakiho007, je hned v tomto vlákně (má za obrázek takové turbo) a na jeho profil je možnost poslat SZ, tak tam mu napiš, vidím, že jsi tady nový, tak proto ti to říkám, jestli už to víš, tak sorry Je zbytečné kupovat relé, když to může být třeba jen blbý spoj.... Já v takových věcech moc sběhlý nejsem, tak když tak se obrať na Dave_k nebo na Straki007, já jen navrhuji, co to může být, ale oni už budou vědět určitě Dej jim čas do zítřka, každý tu dneska není oni si to přečtou jak tu budou a odepíšou, neboj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.