Majka14 Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 Ahojte všetci. Prosím vás o pomoc. Nedávno mi auto pri rýchlosti vyplo motor a ostalo stáť. Asi po 10 minútach som naštartovala a auto išlo ďalej ale s problémami.Nedal sa poriadne pridať plyn. jeden známy mi urobil diagnostiku a vypísalo chybu P0001 - regulátor množstva paliva:prerušenie. Chybu vymazal a auto po odskúšaní asi 40km nejavilo známky poruchy.Chcela by som sa opýtať či sa stým niekto stretol. Známy povedal že je asi dobré vymeniť palivový filter ale nebol si istý. Potom povedal že možno treba vymeniť aj regulátor paliva. Prosím ak môžete tak pomôžte.Jazdím ale s obavami či sa to znova nezopakuje. Ďakujem všetkým dobrým ľuďom za odpoveď. Citovat
Marcel00 Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 ten palivovy filter hoci bol vymeneny nedavno sa mohol zaniest spatnou naftou na pumpe so znecistenymi nadrzami. servisak radil dobre, palivovy filter je zalezitost par eur a ten drv ventil by bolo vhodne preventivne skontrolovat. nafta je horsie cerpatelna ked je tepla, moze to mat prejavy podobneho druhu aj pri znecistenom filtri alebo chybne pracujucom drv ventile. diagnostiku robil s original peugeot? ak nie bolo by vhodne pouzit peugeotacku diagnostiku. napovie viac. Citovat
Majka14 Odesláno 5. červenec 2014 Autor Odesláno 5. červenec 2014 Ahoj Marcel00. Robil to orig.Peugeot diagnostikou,tak teda vymeniť palivový filter? Citovat
HonzaC2 Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Před týdnem jsem mě lto samé se svou C4 GP 1,6hdi. Při předjíždění (řekněme dost jsem na plyn tlačil) mi zdechl motor. Asi jsem musel vypadat jako dobrý trotl, co nejrpve předjíždí a pak si to v půlce předjíždění rozmyslí a pak sjede z dálnice. Pak zdechlo auto tu samou jízdu ještě jednou, když jsem se rozjížděl. Domů jsem pak odpoledne dojel s lehkou nohou bez chcípnutí. Motor šel vždy nastartovat až chvíli potom - cca do 5ti minut. Na diagnostice chyba P0192. Preventivně jsem vyměnil palivový filtr a přitom shledal, že ten idiot co mi mělnil před 12000km ten palivák, mi tam ulomil čidlo detekce vody ve filtru. Ulomil ho v místě sedla toho čidlo, takže závit čidla visel jen na 2 drátech a celé to takhle bylo zašroubované do filtru. Jinými slovy to netěsnilo. Po výměně filtru s slepení čidla se mi už chybu nepodařilo zopakovat. Nicméně se také psychicky připravuju na zaplacení DRV ventilu, přece jen mám pochyby zda tam není ještě další problém. Při měření tlaku v railu mi tlak mírně kolísá u volnoběhu mezi 243 a 259Bar, kdy předepsaný je 251Bar. Otec má inovovaný 1,6hdi typ DV6C a tam se ten tlak taky trochu hýbe ale tak +-1Bar proti předepsaným 275. Jo, ještě jsem nabral na Benzine ten jejich Verva diesel. [Edited on 6/7/14 06:06 by HonzaC2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.