Tantor-BN Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 ahojte po dlhsej dobe som prisiel s problemom kt. ma brat s citroenom. jedna sa o napravu s kolesom do A. kupil napravu repasovanu a to iste koleso tiez do A ( dozadu za koleso nevopcha ani prsty ) volal do firmy a ponukli mu novu napravu. a zas to iste. auto nebolo buchnute ani nic podobne. nejake napady? zas tam zavolat? moze byt chyba v aute? Citovat
mxmen Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 mírně do A je normálně, kdo tu nápravu montoval na auto, vystředil jí ?? Citovat
Tantor-BN Odesláno 4. červenec 2014 Autor Odesláno 4. červenec 2014 ine koleso som neskusal. a vystredit som ju nevystredil som ani nevedel ze sa to da. ako nato? na geometrii ukazalojedno koleso vychilene o 0.2stupne a druhe o 2.2 Citovat
mxmen Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 na pevných ramenech nápravy jsou v přední části otvory cca průměr 14mm a v kasli taky, povol šrouby uchycení otvory prostrč kulatiny zkrz díry v karoserii a šrouby uchycení zase dotáhni. Pak vyndej kulatinu a je hotovo. Citovat
Tantor-BN Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 skus to napisat podrobnejsie nejako to neviem nastavit nenasiel som ziadne sroby Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Jaká kola na tom má obutá? Napiš rozměr, včetně ET disku. Problém může být v nevhodných kolech ... Citovat
Tantor-BN Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 kolesa su r13. et neviem a pneu ma profil myslim ze 70. viac ktomu neviem povedat. myslis zeby to robilo pre kolesa? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.