ozzy56 Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Repas cerpadla prodava Benex,nebo kup na vraku, vyjde to levněji než opravovat... [upravil dne 2/7/14 15:29 od ozzy56] Citovat
mxmen Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 rozebiratelné sice je ale pochybuju že do něj seženeš nějaký náhradní díl. Jedno tu mám rozebraný,teklo okolo hřídelky. Citovat
Hafity Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Rozebrat a opravit jdou, záleží, který typ máš.... Tělo to má hliník, nebo jiný materiál? Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Na repasi se tu na fóru ptalo už hodně lidí, ale nevím o nikom, kdo by pak napsal, že to skutečně udělal a povedlo se. Citovat
Hafity Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Záleží, jak je ta hliníková udělaná, je možný, že bude víc provedeni. Měnil jsem ložisko na servočerpadle z Vita (ale vypadala jako klasická euroservopumpa, kterou najdeš ve většině evropských aut), mělo to svá úskalí, povedlo se a navíc to bylo pro mne školení z moderních technologií Ještě mám v bedně hromádku servopump obou materiálových provedení.... Citovat
mxmen Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 řemenice se odšroubovat nedá je na hřídeli lisovaná. Rozebírá se to zezadu, vyndá se pero co drží víčko a pod ním jsou střeva čerpadla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.