Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vlastním Peugeot 407 2.2 Hdi (125kw) bi turbo. Má aktuální spotřeba je cca 8.7. je pravda, že převážně jezdím krátké trasy po městě (klidně) poměr město a dálnice asi 80% město a 20% dálnice. Zkoušel jsem aj čistě spotřebu po dálnici- nejel jsem ani moc pomalu, ale ani moc rychle cca 130km/h a stejně jsem se dostal na spotřebu kolem 7.5. Má otázka zni je to normální spotřeba u toho auta-motoru? Dík za odpověď

Odesláno

nekde tu byla vyvesena tabulka spotreb u 407 dle jednotlivych motoru a jestli me pamet neklame u 2,2 Hdi byla prumerna nekde okolo 7 nebo tesne pod ... mozna si tu toho vsimne Mohy, ten ma stejnej motor a tipuju, ze taky jezdi vice mesto nez dalnici

Odesláno

Mám +- stejné spotřeba dle palubáku 7.6 na sto, svižná jízda do 130Km/h na nádrž jsem udělal max. 940 Km a pak už nebyla odvaha to pokoušet i když BC ukazoval dojezd cca 50 km

Taky by mě zajímal jak to jezdí ostatním .

• O 2 týdny později...
Odesláno

Me ukazuje palubak 7.6 l a vic a aplikace viz obrazek. Jezdim na 18\" kolech. Mam to tak dlouhodobe od 2012. Na 17\" jsem se dostal na 6.6 l a niz to neslo, 18\" za 7 l a vic.

Takto mi to jezdi kdyz se snazim mesto nebo vesnice +- dodrzovat rychlost a jinde to absolutne nedodrzovat.

post-28109-14109638604265_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...