Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj umi nekdo cist VIN kody? dneska jsem si poridil \"novou\" 307ku z roku 2002 1.4 8v a rad buch vedel neco o aute vybava atd.. dekuju

VF33AFWB82281335

PS jak na avatar??

[upravil dne 22/6/14 02:52 od kosak307]

Odesláno

Tak po celo denim cisteni a zkoumani jsem zjistil ze mi nejdou predni mlhovky,senzor deste a svetel vsehno je zapojeny jak ma byt a nic, ani display zadnou zavadu neukazuje celni sklo je nespis original takze senzor deste by mel fungovat. Nema stim nekdo zkusenosti?

Odesláno

Zdravím, o dešťovém senzoru je tady toho spousta. Třeba tady :

osobně už jsem boj s automatikou vzdal a mám přděláno na cyklovač :)

Odesláno

Mno, občas mám pocit, že za \"obyčejný\" cyklovač s proměnným intervalem bych dal nevím co...

Odesláno

Zdravim vsechny!!! Sem novej 307 cececkar, dvoulitr benzin, 3 RFJ, automat. Mohl by me prosim taky nekdo precist vinko?? VF33BRFJF84440439... Dekuji!!:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

kosak307 : vítej v klubu. Podívej se na pojistky, žárovky. Do konektorů jde proud? Jinak dešťový senzor je dobrá věc. Nebylo měněné přední čelní sklo? Zkusil bych řádně očistit sklo pod senzorem. Někdy to bývá zamaštěné. Jinak zkusit diagnostiku, zdali by něco ukázala.

Odesláno
Zdravím, také jsem nový majitel P307 r.v.2001 VIN VF33CNFUC82134784

předem moc děkuji za informace …

jen info pro ostatní - poslal jsem to do mailu ;):papa

[upravil dne 2/9/14 10:14 od Gabriel 307]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím ,mohl by jsem požádat o informace dle VIN VF33H9HZC84065626 zajímala by mně historie výbava a vůbec co se dá zjistit předem díky

A ještě jaké mam vstriky (bosch x siemens) a zadní ložiska jsou snad tři typy s kotouče bez a.....

Diky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...