lape Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Ahoj.Mám tady problém s win 7 Home SP1.Dnes jsem dal instalovat nějaké aktualizace,které to pořád nabízelo.Jelo to dost dlouho.Cca 4 hodiny a bylo to na 75%,takže jsem to nechal jet a odešel do práce.Po příchodu už byla na monitoru jen šipka.Jinak nešo nic.Po tvrdém rst naběhla spodní lišta a donekonečna se točící kolečko na ploše.Po spuštění msconfig a přepnutí z výběrového spouštění na normální spouštění naběhly naplochu i ikony,ale po kliknutí na kteroukoliv z nich se to sekne a pohybuje se jen šipka,jinak nejde nic.V nainstalovaných aktualizacích jsem nenašel nic s dnešním datem co bych mohl zkusit odstranit.V čem je problém? Citovat
MJSytic Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Klasický nouzák naběhne? zkus otevřít příkazový řádek, jako správce a zadej sfc /scannow [upravil dne 19.6.14 23:18 od MJSytic] Citovat
lape Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 Ano nouzový režim jede bez problémů,z něj jsem to i psal.Odinstaloval jsem Malwarebytes,který se aktualizoval na novější verzi těsně před instalací aktualizací windows a po rst PC naběhl správně.Uvidím co to udělá zítra,jestli to není jen náhoda která s tím malwarebytesem nesouvisí.Ale tu kontrolu systému si spustím.Zatím díky Tak výsledek té kontroly je : Program Ochrana prostředků systému windows nenašel žádné narušení integrity. [upravil dne 19.6.2014 10:34 PM od lape] Citovat
palokalo Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Obnov posledny funkcny bod zachrany. Neviem presne z hlavy ako sa to robi ale vygoogli si to. To pomoze. Citovat
lape Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 Tak se zdá,že se to vzpamatovalo.Akorát nevím jestli pomohlo odinstalování malwarebytes (o tom pochybuju),nebo reinstal SP1. Citovat
lape Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 Tak nakonec jsem zjistil,že ten problém způsoboval opravdu poslední verze malwarebytes.Zkusil jsem znovu stáhnout poslední free verzi a po rst stejný problém.Prázdná plocha s lištou.Po odinstalaci mawarebytes bez problémů.S předchozí verzí jsem tento problém neměl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.