Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Mám tady problém s win 7 Home SP1.Dnes jsem dal instalovat nějaké aktualizace,které to pořád nabízelo.Jelo to dost dlouho.Cca 4 hodiny a bylo to na 75%,takže jsem to nechal jet a odešel do práce.Po příchodu už byla na monitoru jen šipka.Jinak nešo nic.Po tvrdém rst naběhla spodní lišta a donekonečna se točící kolečko na ploše.Po spuštění msconfig a přepnutí z výběrového spouštění na normální spouštění naběhly naplochu i ikony,ale po kliknutí na kteroukoliv z nich se to sekne a pohybuje se jen šipka,jinak nejde nic.V nainstalovaných aktualizacích jsem nenašel nic s dnešním datem co bych mohl zkusit odstranit.V čem je problém?

Odesláno

Klasický nouzák naběhne?

zkus otevřít příkazový řádek, jako správce a zadej sfc /scannow :myslim

[upravil dne 19.6.14 23:18 od MJSytic]

Odesláno

Ano nouzový režim jede bez problémů,z něj jsem to i psal.Odinstaloval jsem Malwarebytes,který se aktualizoval na novější verzi těsně před instalací aktualizací windows a po rst PC naběhl správně.Uvidím co to udělá zítra,jestli to není jen náhoda která s tím malwarebytesem nesouvisí.Ale tu kontrolu systému si spustím.Zatím díky

Tak výsledek té kontroly je : Program Ochrana prostředků systému windows nenašel žádné narušení integrity.

[upravil dne 19.6.2014 10:34 PM od lape]

Odesláno

Tak nakonec jsem zjistil,že ten problém způsoboval opravdu poslední verze malwarebytes.Zkusil jsem znovu stáhnout poslední free verzi a po rst stejný problém.Prázdná plocha s lištou.Po odinstalaci mawarebytes bez problémů.S předchozí verzí jsem tento problém neměl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...