Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim okno na vodicovej strane mi ide po kuskoch hore dole podrzat ho na konci nepomaha .. akurat som to rozobral len nwm prist na to co je toto je v tom relatko ..

post-53936-14109638207991_thumb.jpg

[upravil dne 17/6/14 14:01 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Vyskakat nahoru a podržet, vypnout a zapnout kliček a je to. Je to funkce proti skřipnutí prstů, bude se ti okno zadrhlo nebo byla odpojená baterie a ted neví kde se má zastavit, tim vyskakanim a podržením to nastavíš

A příště zvol lepší nadpis, děkuji, jinak toto je na foru už xkrát popsáno;)

[upravil dne 17/6/14 14:00 od Radek Hurvajz]

Odesláno

ok ospravedlnujem sa za nadpis :D a ta vec co je na fotke je co? niaka riadiaca okien alebo daco podobne .. asi sa do toho us dakto vrtal predo mnou a polka krytu chyba . idem vysusat napisem

Odesláno

problem odhaleny .. je tam iny motorcek na okna ako orignal .. ta vec co je na fotke som zistil ze je s povodneho motorca

aj s niakym snimacom dorazu na okno .. niekto len vyviedol kable s noveho motora cez ten plosak a tym padom je s toho zblbnuty a nevie kde ma doraz asi preto len cvaka po kuskoch .. mam aj ten povodny po napojeni ide ako ma ist len nemam komplet .. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...