Petr605 Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Zdravím všechny, dnes jsem zjiš?oval, co mi to vpravo vepředu mlátí a zjistil jsem, že je v háji kulový čep na spodním ramenu. Co s tím? Vypadá, že nejde vyměnit. Že to tak není, že to vyměnit jde, že jo??? Jinak by mě jeklo, měnit celý kolo. Má s tím někdo zkušenost? Citovat
Petr605 Odesláno 2. říjen 2005 Autor Odesláno 2. říjen 2005 Tak jsem se koukal do katalogu Autobenexu a spadnul mi kámen ze srdce - prodává se to jako samostatný díl asi za pětikilo... Tak to ještě jde. Citovat
Fusion Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Taky sem měnil oba. Mě stály asi 350 kus Citovat
KUBBACHER Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Také jsem měnil oba a už v životě bych to nechtěl zažít, jeden nešel byl strhlý zavit v ramenu. Citovat
Petr605 Odesláno 3. říjen 2005 Autor Odesláno 3. říjen 2005 Koukám, že mě zejtra čekají pěkný věci... Citovat
Fusion Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Já to měl v servisu. Tlumiče, čepy řízení a kuláky, ložiska, pravá poloosa... takže to museli rozhodit komplet. Cena - 2500 za práci (10h) a 350 geometrie. Citovat
Petr605 Odesláno 5. říjen 2005 Autor Odesláno 5. říjen 2005 Tak jsem si to včera užil se vším všudy. Tři chlapi, dva velký hasáky a jeden autogen a za asistence děsně smradlavýho dýmu, jak hořel ten čep, se to nakonec podařilo. Parádní práce. Počítám, že druhej na sebe nenechá dlouho čekat, ale ten už nebudu podceňovat a autogen si pozvu hned. Citovat
KUBBACHER Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Přesně tak to proběhlo i u mě, akorát ten druhý nešel ani po opakovaném nahřátí, po celodenním usilí se to podařilo, ale odneslo to uložení čepu, závit z poloviny zničený a tak jsem musel koupit novou kompletní těhlici naštěstí jsou u všech typu stejné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.