lufrik Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 Ahoj všem, prosím o radu. Už asi třetí den pozoruju, že když zaparkuju a otevřu dveře, je cítit spálenina. Při jízdě v autě nic cítit nejde. Z motoru to nejde. Vypozoroval jsem, že tento zápach jde cítit okolo pantů levých předních dveří, když je otevřu. Myslel jsem, že to má spojitost s brzdami, ale kolo se nijak nepřehřívá. Nesetkal se s tím někdo? Díky moc za každou radu. Citovat
P607Olda Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 A zase žádný údaj o ročníku a provedení auta. Když ti mám cokoli najít, např. kde se nacházejí pojistky, tak první, co se musí zadat, je rok výroby a případně provedení. Otevři pojistkovou skříňku pod volantem a prohlídni a očichej. Případně odmontuj tachometr a prohlídni. Taky by to mohl být kabelový svazek v pantu dveří. Nepodceňuj to, asi raději při opuštění auta odpoj baterku - kdoví, ale, jestli potom nastartuješ. Přesný postup při odpojení a připojení záleží taky na r.v. Raději se předem informuj. Ono je to tak - pokud kladeš takový dotaz, tak rozborka auta asi není tvojím koníčkem. Takže vyhledat elektrikáře. Jak čtu tvoje příspěvky od listopadu, měl jsi potíže s alternátorem, baterkou i vybíjením. A nepíšeš, odkud jsi, ale chtělo by to důkladně opravit - takový požár je sviňa. [upravil dne 13.6.2014 09:07 od P607Olda] [upravil dne 13.6.2014 10:14 od P607Olda] [upravil dne 13.6.2014 10:17 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.