Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, prosím o radu. Už asi třetí den pozoruju, že když zaparkuju a otevřu dveře, je cítit spálenina. Při jízdě v autě nic cítit nejde. Z motoru to nejde. Vypozoroval jsem, že tento zápach jde cítit okolo pantů levých předních dveří, když je otevřu. Myslel jsem, že to má spojitost s brzdami, ale kolo se nijak nepřehřívá. Nesetkal se s tím někdo? Díky moc za každou radu.

Odesláno

A zase žádný údaj o ročníku a provedení auta.

Když ti mám cokoli najít, např. kde se nacházejí pojistky, tak první, co se musí zadat, je rok výroby a případně provedení.

Otevři pojistkovou skříňku pod volantem a prohlídni a očichej.

Případně odmontuj tachometr a prohlídni.

Taky by to mohl být kabelový svazek v pantu dveří.

Nepodceňuj to, asi raději při opuštění auta odpoj baterku - kdoví, ale, jestli potom nastartuješ. Přesný postup při odpojení a připojení záleží taky na r.v. Raději se předem informuj.

Ono je to tak - pokud kladeš takový dotaz, tak rozborka auta asi není tvojím koníčkem. Takže vyhledat elektrikáře.

Jak čtu tvoje příspěvky od listopadu, měl jsi potíže s alternátorem, baterkou i vybíjením.

A nepíšeš, odkud jsi, ale chtělo by to důkladně opravit - takový požár je sviňa.

[upravil dne 13.6.2014 09:07 od P607Olda]

[upravil dne 13.6.2014 10:14 od P607Olda]

[upravil dne 13.6.2014 10:17 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...