Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám na vás dotaz, máme objednanou 508 SW Active 1.6Hdi a objednali jsme navíc metalízu, navigaci, vyhřívaný sedačky, xenony a nezávislé topení. Teď mi ale volali z autosalonu, že nezávislé topení do našeho auta ve Francii nemůžou namontovat a neřekli jim ani proč to nejde a že můžu buď zrušit celou objednávku nebo že mi to dodaj, ale bez toho topení. Protože ho tady určitě někdo máte, tak se chci zeptat, jestli netušíte s čím je to nekompatibilní. Jestli s tím Stopstartem? nic jinýho mě nenapadá. V ceníku žádný omezení není a i objednat to šlo s topením normálně. Díky za rady.

Odesláno

no pokud si vyberete model, který má standardně systém stop-start, tak to zrušit nejde, jde ale pak ten systém vypnout přes diag. :), což většina lidí po zkušenostech dělá...:D

Odesláno

Tak 1.6 jsem vybral protože mi bude stačit a bude mít nižší spotřebu (jezdím jako ekoterorista - dodržuju předpisy a po dálnici jezdím kolem 110). Na stop start jsem se celkem těšil, zkoušel jsem ho v 308 a přišlo mi, že funguje dobře a vzhledem k tomu, kolik času strávím v zácpách před Benešovem, tak by mohl i něco ušetřit. Ano, vím že jsem asi jeden ze třiceti v republice, ale to mi nevadí. Co jsem netušil je, že se nedá vyhřívání dát k tomuhle motoru. Kdyby to napsali do ceníku, nebo mi to aspoň řekli u objednávky, tak se můžu rozhodnout, jestli radši topení s 2.0 nebo bez topení 1.6, takhle jsem to sice mohl zrušit, ale protáhlo by se to zase o dva měsíce.

Odesláno

No, o tom jsem taky uvažoval. Teď jde o to, jestli to nedokázali namontovat, protože to fakt spolu nefachá a bude to dělat problémy nebo jim tam něco jenom překáželo a vyřešili to nejsnazší cestou, tedy prohlášením, že to nejde.

Každopádně mi řekli, že bych přišel o záruku (budu jí mít na tři roky zatím).

První zimu to asi zkusím bez toho a uvidíme.

Odesláno

to co nabizeli v Peugeote je plnohodnotne pridavne topeni nebo je to jako u 5008, kdy se jedna o predehrev vzduchu, aby to topilo o neco drive. Pokud bys tam chtel plnohodnotne webasto, tak ti urcite reknou zda to lze nebo ne. Navic je vice druhu... tak je mozne, ze ti tam treba nepujde pouze jeden druh a druhy ano

Odesláno

Mělo by to bejt plnohodnotný nezávislý topení od webasta, akorát ne na dálkový ovládání, ale programovatelný, dodělání dálkovýho ovládání mi nabízeli asi za 13 tisíc (dohromady teda 33 včetně DPH), takže celková dodatečná montáž snad nevyjde o moc dráž - jenom mi vadí ta záruka.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak topení není a ten stop start pro jistotu nefunguje. Na diagnostice to žádnou chybu nepíše, ale kontrolka vypnutí pořád svítí a nechcípá to, musím to dát do servisu

Odesláno

Jo, študovali jsme to rovnou s prodejcem, páč mi přišlo divný, že pořád svítí tlačítko na vypínání (to v tom šuplíku) a na zmáčknutí nijak nereaguje. Po těch 1700km to nezhaslo a nechcíplo ani jednou a všechny podmínky, teda ty co dokážu ovlivnit a jsou popsaný v návodu jsem splnil. Navíc, pokud nejsou splněný podmínky, tak to má tuším zablikat na displeji a to se taky neděje. Ale jinak to jezdí skvěle, tak až bude někdy čas, tak jim to dám seštelovat.

• O 4 měsíce později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Taky bych měl dotaz ohledně topení a montáže. Nevíte náhodu, jestli je v autě už připravená kabeláž z výroby? Pokud ano, tak by stačilo sehnat originál topení, palivové čerpadlo a panel s tlačítky doleva pod volant a po naprogramování by to mělo šlapat... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...