Háček Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 zdravím, pánové po dlouhé době mám problém s 206kou ... od hugga mi dorazil lukas na 206ku 1.1i tak jsem ho vyměnil ale nejdou světla , stěrače, směrovky, nestartuje, po zapojení jen pípne, nemá se to nějak kodovat nebo tak něco ?? .. v mojí 405tce nemam žadnou elektriku a jsem spokojenej .. prosím o radu Citovat
ChouLu Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Co že si to vyměnil? a je to mux nebo nemux? Citovat
Háček Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 hele mam takovej pocit že to je MUX .. nikdy sem mux nemux neřešil .... .. každopádně je to rok 2002 1,1 44kW obrázek staršího Lukase http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/9/9403/9403760_9b51714a4867419903bf1e0ef98874dd/images/DSC01227.jpg jedná se mi o toto: Od hugga už jsem jednou dostal lukas na tohle auto, po dvou měsících to začlo blbnout (padala směrovka dolu ((levá směrovka)), při zapnutí potkávacích se přeply automaticky dálkovky atd atd) tak mi dneska dorazil jinej lukas ( je stejnej , stejný zásuvky, tvarově stejnej jen to první co mi poslal byl DAF výrobce a to co mam dnes je od Delphi .. na obou je vyraženo comm 2000 (neblo tak nějak) když jsem to namontoval a zapojoval jsem šedou zásuvku (je tam hnědá a šedá -- hnědá 2 pin šedá 6 pin ) tak v lukasu píplo... to už vubec nevim proč ... zapojil jsem obě zásuvky krom dvou bočních (airbag je vyřazen, auto je po bouračce) a když jsem otočil klíčkem tak vše v cajku, ale když jsme zastartoval, tak jen točí točí ale nenatočí, ani nereaguje na páčky (dálkové, směrovky, stěrače atd) . nu a tak jsme v koncích a ptám se zde [upravil dne 12/6/14 18:58 od Háček] Citovat
Háček Odesláno 14. červen 2014 Autor Odesláno 14. červen 2014 tak vyřešeno, zkoušeli jsme to kodovat, nastavovat, párovat ale nic nepomohlo, šef zavolal známému do prahy do peugeotu, a prý je to blbost lukas kodovat apod .. koupili jsme lukas novej v kelly a vše šlape v pohodě .. budto mi hugo boss poslal špatnej kus, nebo se prosě naše 206tka rozhodla stávkovat proti použitým dílům ... nj stane se a řešení bylo koupit nový lukas ... .. takže pokud někdo bude mít podobný problem, kupte si novej lukas a ne starší Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 s tím je vždycky problém--buď starší (a levnější),který se za chvíli rozpadne, nebo investovat do nového, což se lidem moc nechce (je to poměrně drahé), prostě těžko radit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.