EronixHD Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Zdravím pánové. Chtěl bych se zeptat a nechat si poradit, Co používáte na čistění sedaček ( látkoví ) ? Citovat
čarokněžník Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 to chci taky vedet bral sem z lidlu to w5 ale nic moc Citovat
EronixHD Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 No já zkusil vanish a taky nic moc... Citovat
skuci Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 já používám na čistění Čistič čalounění od Coyotu ale nevím jak moc špinavý to máš... Citovat
EronixHD Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 Nějaký fleky od vody když mi teklo přes střešní okno. Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Já používám www.vycistimeauto.cz - neuvěřitelně výkonný čistič Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Pravě jsem chtěl napsat to samý, daval jsem čistit sedačky, měl jsem je teda venku z auta, ale cena je stejná jako by byli v autě, a to 400,- kč za 5 sedaček á - 80kč. Maník ve vedlejší vesnici čistí připravkem MAfra a extraktorem Lavor ConstellationIR 03, sedačky jsou jako nový a bylo to do druhého dne. Než kupovat nějakou sragoru, pak se s tím matlat s vysledkem nejistým, to to radši dám někomu takovýmu na vyčištění. Citovat
Mojo2 Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 vím, že prý poměrně dobře funguje vanish na skvrny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.