kvbecher Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 praskla mě zadní pružina na 307 hdi kombi rv 2003 79kW a nejsem si jistý jakou koupit . hlavně mě mate ta vystužená verze , je pro kombi nebo je to pro nějáký speciálni vozidlo ???- na eshopu : pružina podvozku; montážní strana levá nebo pravá zadní náprava od roku výroby 09/2001; do roku výroby 03/2007; zadní náprava; vyztužená verze dík Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Hlavně je nanejvýš vhodné koupit obě... Citovat
kvbecher Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 to vím a vezmu hned tlumiče ale nevím zda ty pružiny jsou ty zesílené na kombíka nebo ne Citovat
307rg Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Pomocou VINu sa v serviceboxe dá zistiť tzv. OEM kód dielu, ktorý tam má byť, no a potom pomocou toho kódu by si sa mal dopátrať v každom poriadnom katalógu, každého normálneho výrobcu ktorú náhradu tam môžeš použiť. Samozrejme ani ja neviem, ako to bolo myslené s tou zosilenou pružinou, či ide o tuning alebo... to je asi skôr otázka na predajcu, ktorý ten tovar ponúka. Citovat
twoolf Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Toto téma mě zajímá. Mám Break a příjde mi ten zadek hodně měkčí, než u původního SW. Víte někdo něco? Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Podívejte se do Serviceboxu na OEM čísla všech alternativ, vypište si je a pak zkuste najít v katalogu výrobců pružin, třeba Kayaba občas uvádí aspoň průměr drátu a volnou délku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.