Chip Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 taky jde o to proč pije jestli je to zvyk nebo kvuli chuti nebo chce neco zapit (jakoze má pocit ze mu to pomáhá) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 brixtr: část naši rodiny byla možná v podobné situaci,záleží kdo je jak velká autorita a kdo má jaké argumenty-z části jde o vyhrožování té osobě která má problém s alkoholem-ale je to \"dvousečná zbraň\" a stejně se tá osoba musí hlídat tak jak jsem psal nevím jestli ti pomůžou prášky když bude chybět vůle-nerad to píšu,ale myslím,že ne pokud si myslíte, že pomůžou prášky bez jeho vědomí, tak jste blázni, to pomůže spíše Arabelin prsten edit: souhlasím s ozzym edit2:část rodiny myslím tetu [upravil dne 6/6/14 23:22 od Gabriel 307] Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Musí ho to přejít samotného... Já se při rozchodu předchozí bejvalé po 4 letech naučil pít.. do té doby se mi to hnusilo... Při rozchodu teďkom jsem pil 2 měsíce... a bez vůle bych pil ještě teď... Neříkám že si nedám, ale abych byl týden v lihu už ne.. Citovat
brixtr Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 říkate postrašit... to nezní vubec špatně..rozvodový papíry by mohly pomoct Citovat
Edison Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 To zse záleží na tom, jak moc o rodinu stojí, jak vysoko v žebříčku hodnot rodinu staví. Aby to nedopadlo způsobem: \"Co máš? Já nic a Ty se chceš tohle...\" a začne ještě víc... A pak k \"tomu\" fak dojde. To je o tom to hodně pečlivě zvážit.. nejspíš se i poradit s odborníky. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 souhlasím s Edisonem,je to už chození po tenkém ledě(ta moje dvousečná zbraň)může se stát,že přistoupí na rozvod s tím vyhrožováním jde jen o to,aby si to ten člověk uvědomil co může ztratit-vše ostatné je na něm [upravil dne 7/6/14 06:49 od Gabriel 307] Citovat
Marcel505 Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Myslel jsem to tak, aby ses v protialkoholní léčebně zastavil ty sám a aby Ti tam poradili jak nejlépe na to... Citovat
brixtr Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 asi to tak bude nejlepší jen doufam že mi neřeknou at ho tam přivedu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.