Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

brixtr: část naši rodiny byla možná v podobné situaci,záleží kdo je jak velká autorita a kdo má jaké argumenty-z části jde o vyhrožování té osobě která má problém s alkoholem-ale je to \"dvousečná zbraň\" a stejně se tá osoba musí hlídat tak jak jsem psal

nevím jestli ti pomůžou prášky když bude chybět vůle-nerad to píšu,ale myslím,že ne

pokud si myslíte, že pomůžou prášky bez jeho vědomí, tak jste blázni, to pomůže spíše Arabelin prsten

edit: souhlasím s ozzym

edit2:část rodiny myslím tetu

[upravil dne 6/6/14 23:22 od Gabriel 307]

Odesláno

Musí ho to přejít samotného...

Já se při rozchodu předchozí bejvalé po 4 letech naučil pít.. do té doby se mi to hnusilo...

Při rozchodu teďkom jsem pil 2 měsíce... a bez vůle bych pil ještě teď... ;)

Neříkám že si nedám, ale abych byl týden v lihu už ne.. ;)

Odesláno

To zse záleží na tom, jak moc o rodinu stojí, jak vysoko v žebříčku hodnot rodinu staví. Aby to nedopadlo způsobem: \"Co máš? Já nic a Ty se chceš tohle...\" a začne ještě víc... A pak k \"tomu\" fak dojde. To je o tom to hodně pečlivě zvážit.. nejspíš se i poradit s odborníky.

Odesláno

souhlasím s Edisonem,je to už chození po tenkém ledě(ta moje dvousečná zbraň)může se stát,že přistoupí na rozvod

s tím vyhrožováním jde jen o to,aby si to ten člověk uvědomil co může ztratit-vše ostatné je na něm

[upravil dne 7/6/14 06:49 od Gabriel 307]

Odesláno

Myslel jsem to tak, aby ses v protialkoholní léčebně zastavil ty sám a aby Ti tam poradili jak nejlépe na to...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...