westerly Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 zdravim chlapy pouštím se do projektu airride na zadku s torzní tyčí jen potřebuju poradit jak udělat aby byla náprava volná aby to mohl měch zvedat nahoru a dolu protože když jí tam nechám tak to nepřetlačí a když jí vyndám tak se mi rozjede náprava teda myslím ale někdo řikal že tam jsou dvě torzní tyče tak nevim Citovat
P607Olda Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Kup si XM, BX, Xantii, C5 - a je to. [upravil dne 6.6.2014 21:21 od P607Olda] Citovat
wooody Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 taky jsem nad tím jeden čas uvažoval, a asi nejlepší co jsm vymyslel tak přesadit torzku uplně dolu co půjde a měchama ji napínat......... pak ještě padlo vysoustružit zuby a nahradit ložiskama a přidat k tomu přídavný pružiny, nakonec jsme ale od toho upustily Citovat
westerly Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 já do toho chci jít už jenom že P306 a vzduchu není skoro žádná zrovna to řeším s lidma z francie ale nějak sme se ještě nedostaly k tomu jestli je upravená ta torzní tyč.. ale zase když dáš uplně dolu tu torzku tak se muže stát že nevydrží a zlomí se Citovat
wooody Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 no právě, já sem viděl jednu polskou na vzduchu, ale ten tam torzku neměl, ten tam dal celou zadní nápravu z jinýho auta a měl klasicky nezávyslou, ale s tím by bylo moc sraní Citovat
Hafity Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Náprava by měla mít tři torzky: pérování levého kola, pérování pravého kola a příčný zkrutný stabilizátor.... Citovat
mato2t Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 tento je tiež na vzduchu......neviem či si to videl...... možno ti to pomôže http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=17432&page=2 http://frenchworxx.freeforums.org/peugeot-306-aka-sooty-t55-40.html [upravil dne 7/6/14 13:41 od mato2t] Citovat
westerly Odesláno 8. červen 2014 Autor Odesláno 8. červen 2014 tak pokud maj 3 torzky tak je to jasný vyndám ty torzky na pravý a levá pérování a místo nich se tam zabujduje měchy Citovat
Hafity Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 Jestli to ta jedna torzka, která slouží jako stabilizátor, udrží pohromadě.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.