Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim chlapy pouštím se do projektu airride na zadku s torzní tyčí jen potřebuju poradit jak udělat aby byla náprava volná aby to mohl měch zvedat nahoru a dolu protože když jí tam nechám tak to nepřetlačí a když jí vyndám tak se mi rozjede náprava teda myslím ale někdo řikal že tam jsou dvě torzní tyče tak nevim

Odesláno

taky jsem nad tím jeden čas uvažoval, a asi nejlepší co jsm vymyslel tak přesadit torzku uplně dolu co půjde a měchama ji napínat......... pak ještě padlo vysoustružit zuby a nahradit ložiskama a přidat k tomu přídavný pružiny, nakonec jsme ale od toho upustily

Odesláno

já do toho chci jít už jenom že P306 a vzduchu není skoro žádná :) zrovna to řeším s lidma z francie ale nějak sme se ještě nedostaly k tomu jestli je upravená ta torzní tyč.. ale zase když dáš uplně dolu tu torzku tak se muže stát že nevydrží a zlomí se

Odesláno

no právě, já sem viděl jednu polskou na vzduchu, ale ten tam torzku neměl, ten tam dal celou zadní nápravu z jinýho auta a měl klasicky nezávyslou, ale s tím by bylo moc sraní

Odesláno

Náprava by měla mít tři torzky: pérování levého kola, pérování pravého kola a příčný zkrutný stabilizátor....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...