sejnohaf Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Zdravím, mám problém s tažným na svém novém Peugeotu 406 Break. Zhruba loni na něj bylo doděláno tažné 7 pól. Jenže když jsem chtěl připojit vozík, tak jsem zjistil, že kabel od vozíku je prostě krátký a nejsem schopný ho zapojit, protože mám příliš \"utopenou\" zásuvku pod nárazníkem. Vozík není můj a tchánovi se měnit elektriku na vozíku nechce. Existuje tudíž nějaká prodlužka nebo redukce, která by mi těch chybějících cca 5 cm dorovnala a já mohl kabel z tažného zapojit? Popřípadě nějaký samo domo postup na výrobu takové redukce? Předem díky za info:) Citovat
colaczech Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Kup si jakoukoli 7pólovou uni elektroinstalaci co prodávají k tažnému cca 130kč a zástrčku na co je na vozíku a vyrobsi ji sám. tak jsem to udělal i já. Citovat
valenta.ivan Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 1x 7polová zásuvka ,1x 7 polová zástrčka, 0,5m 7 žilový kábel nie je problém zapojiť .Odskúšať a problém je vyriešený. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.