lacotm Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 caute moze mi niekto poradit pri prejazde nerovnostami mi bucha v prednej naprave co treba vymenit a nema niekto schemu prednej napravi dik je to 407 sedan 2004 2.0 tdi Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 čau máš HDI ne tdi budeš mit spodní čep k.o nebo stabilizačni tyč nebo oboje tyčku poznáš když bude volná a čep když sundaš kolo chytneš kotouč a budeš tahat od sebe k sobě jestli bude třiskat je poněm odchazito často Citovat
Balachar Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Ahojte, mám podobný problém, ale mne to v náprave klepne keď vychádzam na mierne vyvýšené miesto, povedzme malý obrubník ... mám menené spodné čapy (cca pred 30tis. km), menil som aj všetky tyčky stabilizátorov a komplet tlmiče a uloženia (cca pred 15tis. km). Jediné, čo som nemenil sú tyčky riadenia, horné čapy ramena a dorazy na predných tlmičoch. Pri kontrole podvozku mi zatiaľ všetci povedali, že je všetko pevné a tuhé. Čo by to mohlo robiť? Citovat
Judes Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Skontroluj si sám (nespoliehaj sa na servisáka) tie spodné čapy, ja som ich menil opätovne po necelých 30tis. Citovat
Balachar Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 :-( ... to nemyslíš vážne ... tie čapy vydržia veľké hovno ... Citovat
Lukas.407 Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 Je to auto na dalnice a ne na pole... Jo ty spodni cepy jsou mrchy. Predni naprava je mooc hezka, nic jednoduzsiho jsem nevidel;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.