lape Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Ahoj.Mám problém s bezpečnýcm odebráním externího 2,5\" HDD SAMSUNG M3 Portable USB 3.0.Pokud je připojený v USB 3 portu,tak nejde odebrat.Pořád píše,že je používán i když nemůžu zjistit čím.Pokud ho připojím do portu USB 2.0 tak není s bezpečným odebráním žádný problém.Je to 1TB disk a i když je prodáván jako SAMSUNG,tak uvnitř je Seagate,ale to by myslím nemělo s problémem souviset.Systém je W7 Home Premium 64bit SP1.Nejde odpojit ani přes SAMSUNG Drive manager. [upravil dne 2.6.2014 12:04 PM od lape] Citovat
ChouLu Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Tohle ještě někdo dělá? Já nikdy disky neodebíral \"bezpečně\" a nikdy nebyl problém... Jinak může být problém v ovladačích USB 3.0 řadiče... Citovat
lape Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 No já to dělám,protože pokud se to nepovede,tak chce po dalším připojení provádět kontrolu disku.Ale ty drivery zkusím přeinstalovat.Deska je to ASUS Z77-A. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 nemas nastaveno aby to na disk kladalo zalohy PC ?? Citovat
lape Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 Tak to upřímně řečeno nevím,ale já nic takového nenastavoval.A navíc jak jsem psal zlobí to jenu USB 3 u 2 to odpojím bez problémů.A driver nejde nainstalovat.Před koncem to vyhodí chybu,ale nevím jestli to nedělá proto že je ten HDD připojený. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Môže to spôsobovať antivírus alebo indexácia súborov disku. Vo vlastnostiach disku skús vypnúť indexáciu obsahu súborov na záložke Všeobecné. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 me to dela u USB 2 neresim disk odpojim a pri dalsim zapnuti to zada kontrolu, tu zrusim a je klid tak mam 1Tb disk na USB 3 ale od WD (co je uvnitr sem nezjistoval) Citovat
lape Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 Tak díky za tipy.Zdá se,že je to vyřešeno.Dnes po zapnutí PC a bez připojeného disku,už driver nainstalovat šel a pak při testovacím bezpečném odpojení HDD už se odpojil bez problémů.Holt asi stárnu,že mě nenapadne taková základní věc,jako přeplácnout driver Jinak já taky nezjišťoval co je vevnitř,akorát na horní straně je vyraženo logo SAMSUNG a na spodní straně už štítek s popisky,že je to vyrobeno v Seagate a reklamačky řeší taky seagate.A i lidi na netu,kteří ten obal rozlouskli psali,že je tam seagate.To mě,ale nikterak nevadí.Se seagaty mám osobně jen ty nejlepší zkušenosti.Za 12 let mě z 6ti HDD seagate zatím neumřel ani jeden a i stará ATA jede bez problémů.Ale to jsou všechno 3,5\" disky.Jak jsou na tom 2,5\" nevím. [upravil dne 3.6.2014 07:23 AM od lape] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.