Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém, nemůžu rozjet na PC soubory MP4 ( co mě nahrává mobil)

Mám Vistu, WMP 11, stáhl sem x kodeků a nic, stále mě jede jen zvuk, stáhl jsem ještě MP4 přehrávač a VLC Player, na obou z nich mě obraz sice jede, ale tak se to seká, že to vlastně ani nejede.

PC není žádnej zázrak, ale pokud zvládá přehrát videa na netu tak snad musí umět přehrát i video MP4, ne? Mám Intel 4, 2GB Ram a vestavěnou grafiku.

Odesláno

VLC player by to měl přehrát i bez dalších kodeků, jestli jsi si kodeky v PC rozhasil tak to muže být tím, doporučuju, všechny kodeky odinstalovat v Revo uninstaleru, nasledně stahnout http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/mega-codec-pack/ a nainstalovat tak jak je nastaven, jen ten Media Player classic pokud nechceš tak vyklikni pryč. Pokud se při instalaci zeptá jestli má něco odebrat tak to povol, muže tam být konflikt, Pak to musí chodit

A pokud mužeš to video někam dát ke stažení, jen na testnutí, stačí minutový, tak ho někam zavěs.

[upravil dne 1/6/14 20:54 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ale i tak díky, já sem se s tím včera večer je.al asi hodinu a nepodařilo se mě to zprovoznit, sem byl s Kubíkem na dětským dnu a chtěl sem ženě ukázat jak tam Kubík řádil a nic, tak se nakonec podívala aspoň na mobilu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...