Šalda Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 Mám problém, nemůžu rozjet na PC soubory MP4 ( co mě nahrává mobil) Mám Vistu, WMP 11, stáhl sem x kodeků a nic, stále mě jede jen zvuk, stáhl jsem ještě MP4 přehrávač a VLC Player, na obou z nich mě obraz sice jede, ale tak se to seká, že to vlastně ani nejede. PC není žádnej zázrak, ale pokud zvládá přehrát videa na netu tak snad musí umět přehrát i video MP4, ne? Mám Intel 4, 2GB Ram a vestavěnou grafiku. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 VLC player by to měl přehrát i bez dalších kodeků, jestli jsi si kodeky v PC rozhasil tak to muže být tím, doporučuju, všechny kodeky odinstalovat v Revo uninstaleru, nasledně stahnout http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/mega-codec-pack/ a nainstalovat tak jak je nastaven, jen ten Media Player classic pokud nechceš tak vyklikni pryč. Pokud se při instalaci zeptá jestli má něco odebrat tak to povol, muže tam být konflikt, Pak to musí chodit A pokud mužeš to video někam dát ke stažení, jen na testnutí, stačí minutový, tak ho někam zavěs. [upravil dne 1/6/14 20:54 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 1. červen 2014 Autor Odesláno 1. červen 2014 Tak mám v PC asi 6 videí a najede žádný, klidně to můžu hodit na youtube. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 to ne, tam se to překonvertuje, dej to např na uložto v RARu Ale zkusil bych vyčistit ty kodeky v PC [upravil dne 1/6/14 20:59 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 1. červen 2014 Autor Odesláno 1. červen 2014 Teď sem to vše vyčistil, tak jdu stáhnout ten kodek a uvidíme Citovat
Šalda Odesláno 1. červen 2014 Autor Odesláno 1. červen 2014 Tak v WMP to stále nejede, ale ve WMClassic už jo, ten jsem předtím při stahování kodeku oddělal že ho nechcu, ale aspoň že to jede v něm. Citovat
Šalda Odesláno 1. červen 2014 Autor Odesláno 1. červen 2014 Ale i tak díky, já sem se s tím včera večer je.al asi hodinu a nepodařilo se mě to zprovoznit, sem byl s Kubíkem na dětským dnu a chtěl sem ženě ukázat jak tam Kubík řádil a nic, tak se nakonec podívala aspoň na mobilu:D Citovat
Šalda Odesláno 1. červen 2014 Autor Odesláno 1. červen 2014 Ten jsem zase odinstaloval, když mě to jede v tom classicu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.