peugeot Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Zdravim poslal by mi někdo na email-T.bartekk@seznam.cz elektrickou schému klimatizace? VIN-VF38B4HXF81389216 předem děkuji. Citovat
ferinko2 Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 No o klíme je tu fúra popisané,možno keby si to prešiel tak zistíš , že schému asi potrebovať ani nebudeš Citovat
Duin Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 S prvnimi letnimi dny prichazeji i problemy s klimou a ja nejsem vyjimkou. Klimu jsem si nechal doplnit - dle plniciho masinky cca 30% naplne chybelo ale po doplneni mi stejne nechladi. Zjistil jsem, ze mi nespina kompresor. Zkusil jsem tedy kompresor odpojit a elmag. spojku zapnout naprimo - funguje, potud vse v poradku. Ke kompresoru mi vedou dva draty zluty, hnedy a dale pokracuji s nejvetsi pravdepodobnosti (nevim presne) do kulateho konektoru co je pod kastlikem baterie, tam se mi jiz nepodarilo civku otestovat. byl by nekdo te dobroty a poskytnul schema, kam presne ty draty vedou? Muj VIN VF38ERFRE80838485 Diagnostika nehlasi zadny problem, pokud provedu test rele kompresoru v BSI, tak slysim znatelne cvakani. Prozatim jsem v koncich, napada nekoho co bych jeste mohl zkusit ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.